US Open 2022

Mogelijke verrassingen heren

Dmitrov
Pro Shots / SIPA USA

Bij de mannen kan je bij de hardcourt toernooien vaak de ATP-ranking aanhouden om te zien hoe de onderlinge krachtsverschillen zijn. Des te lastiger voor jou als tennismanager om de echte pareltjes eruit te vissen. Daarom de volgende tips om jou verder op weg te helpen!


26 augustus 2022 in Tennis

Met Grigor Dimitrov (C) beschik je over een speler die al eens eerder de halve finale heeft bereikt op de US Open. De kans dat hij deze prestatie gaat herhalen lijkt klein. Maar wees gewaarschuwd, de halve finaleplek van de Bulgaar kwam in 2019 ook redelijk uit de lucht vallen.

Vorig jaar was de US Open dé doorbraak voor Botic van de Zandschulp (C). Een jaar later weten wij inmiddels dat het hier niet om een eendagsvlieg gaat. Op de grand slams van 2022 won hij altijd de eerste twee partijen. Als je kijkt naar welke spelers hem op die toernooien hebben uitgeschakeld (2x Nadal, 1x Medvedev), dan lijkt een evenaring van zijn prestatie van vorig jaar goed mogelijk. Moet hij wel even beter gaan loten natuurlijk.

Het thuispubliek zal er alles aan doen om hun landgenoten Francis Tiafoe (C), Tommy Paul (C), Maxime Cressy (C) en Jenson Brooksby (C) naar overwinningen te supporteren. Voor Tiafoe werkte dat de afgelopen twee edities vrij aardig, beide keren kwam hij tot de vierde ronde. Ook in de voorbereiding naar de US Open presteert de Amerikaan naar behoren en lijkt het erop dat je met deze C-speler wat zekerheid in je team bouwt. Een hele veelzijde speler is Paul. Hij stijgt langzaamaan steeds meer omhoog op de ATP-ranking. Profiteer jij deze US Open mee aan zijn opmars?

Het talent Brooksby staat momenteel als laagste geplaatst van het kwintet Amerikanen. In de ATP-ranking wel te verstaan, want als we de bookmakers moeten geloven is het juist deze 21-jarige die de wereld kan gaan verrassen. Kijkend naar de huidige vorm, is het ook niet gek om zijn landgenoot Cressy te overwegen. Als hij zijn uitstekende grasseizoen een vervolg kan geven op hardcourt, kan hij de Amerikanen op de tribune laten juichen. En de tennismanagers met hem in het team natuurlijk.

US Open 2022

Speel mee met het leukste tennisspel van de US Open 2022!

Meld je nu aan

Deel dit artikel
Gamecenter