Wimbledon

Tennismanager – Wimbledon

750X500 Landingspage Wimbledon

Maak het volgen van het grootste tennistoernooi ter wereld nog leuker door mee te doen aan de Tennismanager van Scorito! Weet jij wie de grootste kanshebbers zijn voor de titel op Wimbledon? Kun jij blindelings de winnaar van een partij aanwijzen? En weet jij wie er op het punt staan om door te breken in het tennis? Doe dan mee met het Wimbledon-spel van Scorito en laat zien dat je niet die vervelende vriend bent die het altijd beter denkt te weten!


15 juni 2023 in Tennis

TM TS 3

Stel je droomteam samen

Stel een droomteam voor Wimbledon samen. Je selecteert 12 heren en 12 dames, waarmee jij de strijd aangaat met je vrienden.

TM TS 5

Kies de beste spelers per categorie

Spelers zijn ingedeeld in categorieën, voornamelijk gebaseeerd op ATP/WTA-ranking. Je kunt dus niet alle toppers selecteren. Weet jij de sterkhouders en parels te vinden waarmee je het verschil gaat maken?

TM Preview 2

Handige hulplijnen

Scorito biedt uitgebreide achtergronden, statistieken en voorbeschouwingen om je te helpen de juiste keuzes te maken. Maar jij bent de baas en moet de definitieve keuzes maken!

TM Result 3

Punten per ronde & categorie

Iedere keer als een speler uit je team een ronde verder komt, dan verdien je hiermee punten. Het aantal punten dat je kunt scoren neemt per ronde toe. Een D-speler levert meer punten op als hij/zij een ronde verder komt, dan een speler uit een hogere categorie. Hoe lager de categorie, hoe meer punten je kunt verdienen!

TM Result 6

De kracht van je captains

Per ronde wijs je twee teamcaptains aan waarmee je extra punten kunt verdienen.

TM Live 2

Volg de wedstrijden live!

In de Scorito-app kun je zijn alle partijen live te volgen, elke game wordt direct verwerkt!

TM Result 1

Supersnel resultaat

Als een partij is afgelopen, dan wil je natuurlijk direct weten welk effect dit heeft op je score. Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij jouw scores en die van je vrienden direct!

GIRO 9

Versla je vrienden

De tennismanager wordt extra leuk als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan en bewijs dat jij de tennisexpert bent!

SCORITO WIMBLEDON POULE

Speel mee met de leukste Tennismanager van Nederland!

Meld je nu aan

Deel dit artikel
Gamecenter