WK Voetbal 2022

Boek geen last minute vakantie

Last Minute

Het WK 2022 in Qatar is verspreid over slechts 28 dagen. Dat maakt het tot een snelle editie. Het laatste WK dat sneller voorbij ging? Argentinië 1978. Die editie duurde slechts 25 kalenderdagen. Een kleine kanttekening: in 1978 namen 16 landen deel aan het WK, anno 2022 zijn er 32 landen van de partij.


28 juli 2022 in WK 2022

Thuisblijven

De deelnemende landen spelen gezamenlijk 64 duels in de benoemde vier weken. De sneltreinvaart zit hem voornamelijk in de groepsfase. Gedurende een periode van 12 dagen worden er liefst vier wedstrijden per dag gespeeld. De getrainde voetballiefhebber kan in deze dagen dus 360 minuten voetbal consumeren (exclusief zo’n 30 minuten blessuretijd, de Portugezen doen namelijk ook mee).

Het loont daarom om je vakantiedagen nog even op te sparen tot november zodat je ze nuttig kunt besteden. Dus boek geen last-minute vakanties deze weken en houd nog even vol tot november. Wat je wel kunt doen in deze periode op je werk? Alvast die betweterige collega uitdagen! Want alleen een daadwerkelijke zegetocht van Oranje op het WK voelt nóg beter dan het winnen van een WK poule met collega’s.


Deel dit artikel
Gamecenter