WK voetbal 2022

Eindstand

Battleofthesubleagues WK

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Het WK 2022 is met een legendarische finale tussen Argentinië en Frankrijk tot een einde gekomen. Alle punten zijn berekend en de winnaars op Scorito zijn ook bekend. Welke subleague heeft het best gepresteerd van alle 25.000 subleagues met minimaal 10 deelnemers? Dat zie je terug in deze post. Scorito presenteert: Battle of the Subleagues WK 2022!


19 december 2022 in WK 2022

Battle of the Subleagues | Eindstand

In de WK-finale leek het 80 minuten lang een eenvoudige en eenzijdige overwinning te worden van Argentinië. Maar dit was buiten Kylian Mbappé gerekend! In een tijdspanne van nog geen twee minuten sleepten de Fransen er een verlenging uit. In deze verlenging was het wederom Argentinië dat op voorsprong kwam en wederom Kylian Mbappé met zijn derde van de avond die het recht trok. Een ongekende apotheose! Via strafschoppen was het dan toch nog raak voor Argentinië: zij kronen zich voor de derde maal tot wereldkampioen. 

Dit was ook terug te zien in the Battle of the Subleagues. Waar Fc Top al twee rondes lang de koppositie stevig in zijn bezit had, maar in de finaleronde moest afstaan na een sterke inhaalrace. De Ossenaren zien we terug op plek 4. Het is ook niet Terug naar de tekentafel geworden die het hoogste treetje op het podium mag beklimmen. De gerenommeerde Scorito-spelers leveren echter bij zo'n beetje ieder spel en ook hier laten zij zich weer zien. Het resultaat is een knappe derde plek! Het een-na-hoogste treetje is voor Toet is het alphamannetje. Na afloop van de halve finale vonden zij zichzelf nog terug op plek 37 maar zij maken een grote sprong, zeer knap gedaan! 


Maar, de winnaars van the Battle of the Subleagues zijn Wochenende! Deze subleague maakte nog een prachtige sprong in de laatste speelronde. Een speelronde waarin zij gemiddeld nog 551 punten wisten te behalen, zouden zij allemaal zoveel vertrouwen in Argentinië hebben gehad?

Battleofthesubleagues Eindstand

Deel dit artikel
Gamecenter