WK Voetbal 2022

Meestervoorspeller Finales

Meestervoorspeller Header

De opdracht voor de finaleronde in het WK-spel van Scorito was simpel: a) voorspel de beide finales, b) selecteer vier spelers als mogelijke doelpuntenmakers en als je aan de start van het toernooi de juiste wereldkampioen voorspelde komen de 250 punten er in deze ronde ook bij! De Meestervoorspeller van de finaleronde is geworden: Robert Kroon!


19 december 2022 in WK 2022

De voorspelde uitslagen van Robert

Met zijn glazen bol voorspelde Robert al dat Kroatië op zaterdag het brons zou pakken op dit WK met een 2-1 overwinning op Marokko. Deze correcte uitslag was goed voor 270 punten! De finale zou spannender worden, hier verwachtte Robert dat een allesbeslissende penaltyreeks zou plaatsvinden. Goed gezien! Omdat deze penaltyreeks volgde na een 3-3 gelijkspel en geen 1-1 gelijkspel ontving Robert hier 180 punten voor. 

1080X1080 Meestervoorspeller F 2

Topscorers schieten met scherp!

De vier geselecteerde topscorers van Robert maakten gezamenlijk niet minder dan 6 goals! De finale op zondag voelde bijna als een wedloop tussen Kylian Mbappé en Lionel Messi: wie maakt de meest goals? Dat werd uiteindelijk Mbappé, maar de grootste prijs was er voor Messi. Hij kroonde met zijn teamgenoten Argentinië tot wereldkampioen. De meeste punten werden echter behaald door de (dit toernooi uitblinkende) verdediger Joško Gvardiol. Zijn doelpunt was 192 punten waard! 

1080X1080 Meestervoorspeller F 3

Deel dit artikel
Gamecenter