WK voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Oranjelegion

Urk. Het voormalig eiland in de Zuiderzee staat nu bekend als pittoresk vissersdorp. Het dorp herbergt ook het bedrijf Visscher Seafood. Een familiebedrijf dat bekend staat als moderne leverancier van verse Noord Atlantische visproducten en is gespecialiseerd in de productie van zalm. Kennis over vis is dus ruimschoots aanwezig. En als het niet over vis gaat? Dan gaat het over voetbal, van Eredivisie tot WK.


29 augustus 2022 in WK 2022

Visscher

WK 2022 Poule | met SCORITO

Deze keer: Visscher Seafood

“Die passie voor voetbal is sterk aanwezig binnen ons bedrijf.”
Wij spraken Karin, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij de visleverancier. Zij heeft ook namens Visscher Seafood de WK 2022 poule aangevraagd bij Scorito. Maar dat is niet het eerste spel waaraan wordt meegedaan. Karin: “Wij spelen al enkele jaren de spellen van Scorito met het bedrijf. Het EK2020 en TopCoach KKD 2021-2022 speelden wij al mee. Dit jaar zijn daar TopCoach Eredivisie en het WK2022 bijgekomen!” Het idee is ontstaan omdat enkele collega’s al actief bezig waren met Scorito, zodoende is Visscher Seafood het als bedrijf gaan faciliteren!

Visscher Seafood 🤝 Scorito

We kunnen dus wel stellen dat Visscher Seafood een terugkomende klant bij Scorito is. Dit komt volgens Karin door het gemak waarmee de spellen zijn aan te vragen online en de mogelijkheid tot personificatie in de app. Het tonen van het eigen bedrijfslogo en plaatsen van eigen artikelen zijn een greep uit de opties. Daarbij is Karin vooral te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en communicatie van de app: “op het moment dat je nog geen opstelling of voorspelling hebt ingevuld, ontvang je een herinnering. Maar het allerbelangrijkste is dat ons personeel het gewoon een leuk spel vindt om te spelen””

Mooie prijzen

Ze merkt ook dat het leeft op de werkvloer. Men zoekt elkaar op maandag op om de wedstrijden te bespreken en om de tactiek op te vragen van goed scorende collega’s. Die wordt uiteraard niet gedeeld door desbetreffende collega, want er is een hoge mate van competitiviteit. Karin: “Iedereen speelt mee om te winnen. Er zijn dan ook mooie prijzen voor de winnaars, variërend van een bon voor Van der Valk tot bonnen voor het lokale sushirestaurant.” Ja, als je ergens sushi wilt eten dan is dat wel in Urk...

Dat zal tijdens het WK 2022 niet anders zijn. De prijzen zijn nog niet vastgesteld, maar die zullen ongetwijfeld weer de moeite waard zijn. Al is de eer die een overwinning met zich meebrengt misschien nog wel van grotere waarde binnen Visscher Seafood!


Deel dit artikel
Gamecenter