WK voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Oranje

In het Brabantse Eersel bevindt zich VDL Apparatenbouw. Het bedrijf omschrijft zichzelf als een systeemleverancier op het gebied van complexe medische, optische en mechatronische modules en producten. Maar naast het ontwikkelen van complexe systemen zijn ze ook geïnteresseerd in ietwat eenvoudigere systemen zoals 4-3-3, 4-4-2 of 5-3-2. Laat dat nou net de plek zijn waar VDL Apparatenbouw en Scorito samenkomen!


6 september 2022 in WK 2022

Logo Apparatenbouw

WK 2022 Poule | met SCORITO

Deze keer: VDL Apparatenbouw 

Waarschijnlijk herkenbaar voor veel bedrijven: die ene medewerker die zich vol overgave stort op het organiseren van de WK poule voor zijn collega’s. Inclusief de vele vellen papier en het handmatig berekenen van alle scores. Bij VDL Apparatenbouw was dit niet anders, totdat Stephanie de handschoen oppakte en de EK 2020 poule onderbracht bij Scorito.com. Stephanie: “Na telefonisch contact met Scorito heb ik het intern voorgelegd en iedereen was gelijk enthousiast. Het bespaart natuurlijk een hoop tijd en nu hebben we altijd en overal toegang tot de live tussenstanden in onze poule.”

Tijdens het EK deed een ruime meerderheid van het bedrijf mee met de poule. Dit komt volgens Stephanie doordat voetbal leeft binnen het bedrijf. Maar het zou misschien ook wel door de prijzen kunnen komen, want die waren niet mis! Zo kreeg de uiteindelijke nummer 1 een arrangement van Kasteel Wolfrath, inclusief overnachting en 3 gangendiner. Voor de overige podiumplekken waren diner- en lunchbonnen geregeld.

Voor het WK verwacht Stephanie weer een grote groep collega’s die met elkaar de strijd aangaan. “Toen het EK plaatsvond was Nederland nog in de ban van corona, maar nu we weer gezamenlijk meerdere activiteiten hebben en elkaar vaker spreken, verwacht ik nog meer onderlinge strijd! Ik ben alvast aan het bedenken wat dit jaar de prijzen zullen zijn. Wellicht als de speeltijden van het Nederlands Elftal aansluitend zijn aan de werktijden, dat we gezamenlijk op de werkvloer kunnen kijken en er een feestje van maken. Al gaat het feestje er sowieso komen: de uitreiking van de prijzen voor het WK gaan we dit keer combineren met een Holland Party!” Dat lijkt ons van Scorito ook een sterk plan!


Deel dit artikel
Gamecenter