WK 2022

WK-winnaar Simon ontvangt TV

Winnaar (1)
Foto: Simon heeft de prijs in ontvangst genomen

Dat was hem dan! Het WK 2022 zit er alweer op. Argentinië werd aan de hand van Lionel Messi de grote winnaar van het toernooi en voegde een derde wereldtitel aan zijn palmares toe. De Marokkanen werden met een vierde plek de grote verrassing van het toernooi en stal de harten van de voetbalfans wereldwijd. Oranje strandde in de kwartfinale na een thriller van een wedstrijd tegen Argentinië dat de penalty's nét iets beter nam. 

Bij Scorito werd een nieuw record neergezet. Niet eerder speelden er zoveel spelers mee met één van onze spellen. Bijna 650.000 spelers vulden zijn of haar voorspellingen in en volgden het WK met een spanningsverhogend element. Na 64 gespeelde wedstrijden kon er maar één speler de allerbeste zijn van heel Scorito. Simon Hanegraaf kroonde zich tot de absolute Meestervoorspeller. In de podcast van Radio Scorito, aflevering S1E57. legt hij uit hoe hij tot zijn keuzes is gekomen en vooral hoe hij de laatste dagen van het WK heeft ervaren. Wat gaat er door je heen als je op het punt staat de allerbeste te worden van 650.000 man? 

In dit artikel staat de zegereeks van Simon centraal. Mogelijk inspireert het jou om de volgende eindronde te winnen op Scorito. Tot die tijd is Simon regerend kampioen én is hij opgenomen in de Scorito Legends! 


2 januari 2023 in WK 2022

Gamecenter