WK voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Oranjekoorts 1

Het in Rhoon gesitueerde Hudig & Veder is een bedrijf dat opereert in de transport en logistieke sector. Dit familiebedrijf waar circa 90 mensen werkzaam zijn bestaat al sinds 1795 (!) en heeft altijd al interesse gehad in sport en pooltjes. Vaste prik op maandagochtend bij het koffiezetapparaat: het bespreken van de Eredivisie uitslagen van het afgelopen weekend.


18 augustus 2022 in WK 2022

Hudig Veder Kleinst

WK 2022 Poule | met SCORITO

Deze keer: Hudig & Veder B.V.

De passie voor sport, en met name voetbal, werd door een collega zelfs omgezet naar een romantisch georganiseerd pouletje: handmatig met geprinte blaadjes. Maar anno 2022 heeft romantiek plaatsgemaakt voor gebruikersgemak. Zo spraken wij Jill, die namens het bedrijf zelf een poultje ging opzetten. Zij kwam terecht bij Scorito.com en sindsdien speelt Hudig & Veder B.V. trouw mee.

Allereerst met de EK Poule 2021 waaraan zo’n 45 collega’s deelnamen. Dit werd intern gepromoot met heuse prijzen voor de winnaars. De hoofdprijs? Met zes man naar een pretpark naar keuze. Het leidde tot serieuze competitie onderling én het veel bewuster beleven van het EK. Sindsdien speelt Hudig & Veder B.V. gezamenlijk meerdere spellen op Scorito.com. De Eredivisie uitslagen worden nog steeds besproken bij koffiezetapparaat, echter nu ondersteund door Match King van Scorito. Deelnemers van dit spel voorspellen wekelijks de uitslagen. Na een volledig seizoen kan er maar één de beste voorspeller van het kantoor zijn.

De WK poule 2022 staat tevens op de agenda voor Hudig & Veder B.V. Zoals Jill aangeeft: “De spellen van Scorito.com zijn laagdrempelig, leuk, overzichtelijk en makkelijk geregeld.” Dit jaar wordt zelfs geprobeerd om op het kantoor samen naar de wedstrijden van Oranje te kijken. Dat zal de competitiviteit alleen maar ten goede komen. Benieuwd welke prijzen er deze keer te winnen zijn!


Deel dit artikel
Gamecenter