WK Darts

Meest gekozen darters

Header

De deadline voordat het WK darts begon naderde met rasse schreden. Met klamme handjes diende de Scorito-speler vóór 15 december 20:00 een compleet dartteam bij elkaar te hebben geklikt. En dat is zo makkelijk nog niet.

Met een deelnemersveld van 96 participerende darters was de keuze ruim. De poortwachter van Scorito verdeelde de 93 heren en 3 dames in 6 categorieën: A tot en met F. De opdracht voor de Scorito-speler: Selecteer 3 darters uit de categorieën A, B, C en D, en 4 darters uit de categorieën E en F. 

De 20.000 deelnemers hebben gezamenlijk het vaakst gekozen voor de volgende darters: 


23 december 2022 in Darts

Categorie A-spelers
De Titelfavorieten. De 'ik-flikker-er-per-beurt-minimaal-twee-in-de-triple 20'. Scorito-spelend Nederland heeft een duidelijke voorkeur in deze categorie, maar maken deze 3 heren het ook waar? Er kunnen er maar twee in de finale staan...

1080X1080 Gekozen Categorien A

Categorie B-spelers
De spelers in deze categorie durven wij te classificeren als 'Outsiders' voor de titel. De Welshman Jonny Clayton werd het vaakst gekozen met Rob Cross als goede nummer twee. Daarachter ligt het dicht bij elkaar. In deze categorie zou weleens het verschil kunnen worden gemaakt in jouw Subleague! 

1080X1080 Gekozen Categorien B

Categorie C-spelers
Ruim de helft van de Scorito-spelers maakte een plekje vrij voor good-old Raymond van Barneveld! Hij nam de eerste horde Ryan Meikle vrij eenvoudig (3-1) maar nu wacht er een pittig potje tegen Gerwyn Price. Ryan 'Heavy Metal' Searle kreeg nóg meer vertrouwen en ook hij won zijn eerste potje. 

1080X1080 Gekozen Categorien C

Categorie D-spelers
Gehoord in de podcast van Radio Scorito: "Dit is de moeilijkste categorie om in te kiezen."
Stephen Bunting werd het vaakst geselecteerd en won in ieder geval zijn eerste partij! 

1080X1080 Gekozen Categorien D

Categorie E-spelers
In iedere voorbeschouwing kwam hij voorbij en zelfs Vincent van der Voort tipte hem: Josh Rock. We vinden hem terug in 67% van de teams. Hij overleefde ondertussen al twee rondes en voldoet daarmee tot nu toe zeker aan de verwachtingen!

1080X1080 Gekozen Categorien E

Categorie F-spelers
De categorie waar de meeste punten kunnen worden gehaald, maar een overwinning het minst voor de hand ligt. De Litouwer Darius Labanauskas kon rekenen op het meeste vertrouwen van Scorito-spelend Nederland. Hij beschaamde dit, ternauwernood, niet in de eerste ronde! 

1080X1080 Gekozen Categorien F

Deel dit artikel
Gamecenter