WK Darts

Statistieken Ronde 2

Header

Vlak voor de kerst werden de laatste partijen in de tweede ronde van het WK darts gespeeld. De 32 overgebleven darters mochten vervolgens genieten van een korte kerstbreak. Fris en fruitig beginnen zij op 27 december aan ronde drie, maar niet voordat wij bij Scorito even de statistieken van ronde twee op een rijtje zetten.


27 december 2022 in Darts

Meest gekozen captains

Een belangrijk aspect van het WK Dartsspel is natuurlijk de te selecteren captain. In de tweede ronde worden de behaalde punten van de gekozen captain vermenigvuldigd met factor 3. Evenals in de eerste ronde koos het gros van de Scorito-spelers een winnende captain, wat zorgt voor een lekker aantal punten!

Ronde 2 (2)

Hoogste gemiddeldes

De allereerste pot van Michael van Gerwen op dit WK darts heeft gelijk geleid tot het hoogste gemiddelde in ronde 2. Dat belooft wat voor het vervolg van het toernooi! Naast van Gerwen lukte het ook Ross Smith om boven de 100 punten te blijven, chapeau!


Het laagste gemiddelde was wederom voor de Zuid-Afrikaan Grant Sampson. Hij kwam tegen de Belg Kim Huybrechts niet verder dan 68.97 per drie pijlen. In de eerste ronde kwam hij met 77.29 nog goed weg tegen Keane Barry, maar nu is het toernooi toch echt over.

Ronde 2 (1)

Deel dit artikel
Gamecenter