WK Darts

Statistieken Ronde 1

Header

Het is voor iedere darter toch een dingetje: de eerste partij van het WK darts in het Alexander Palace. Een ware balzaal vol met ludiek geklede, luidruchtige fans. Iedere pijl die wordt gegooid ligt onder een vergrootglas. Dit doet wat met de gemiddelde dartspeler. 

De eerste speelronde op het WK darts heeft gezorgd voor enkele opvallende uitslagen, één partij waarin beide darters boven de 100 gemiddeld gooiden én een overwinnaar die het laagste gemiddelde gooide van het hele veld!


23 december 2022 in Darts

Meest gekozen captains

Een belangrijk aspect van het WK Dartsspel is natuurlijk de te selecteren captain. In de eerste ronde worden de behaalde punten van de gekozen captain vermenigvuldigd met factor 3. Je wilt natuurlijk in iedere ronde een winnende captain, maar laten we maar eens beginnen in ronde 1. De eerste klap is niet voor niets een daalder waard!

Ronde 1

Hoogste gemiddeldes

We kondigen het al aan, er was één partij waarin beide darters boven de 100 gemiddeld kwamen. Het lullige hieraan is dat er ook één van de spelers het toneel moet verlaten terwijl hij een indrukwekkend gemiddelde behaalde. De trieste eer is weggelegd voor Ryan Joyce. De Engelsman gooide zelfs het hoogste gemiddelde van iedereen, maar moest alsnog zijn meerdere erkennen tegen landgenoot Scott Williams. Het allerlaagste gemiddelde werd gegooid door Zuid-Afrikaan Grant Sampson. Hij versloeg verrassenderwijs Keane Barry met een score van 77.29 per 3 pijlen...

Ronde 1 (2)

Deel dit artikel
Gamecenter