WK Darts

Geen kruid gewassen tegen Michael(s)

Header

De halve finales van het WK darts werden een prooi voor de beide Michaels in de race. Allereerst rekende Michael Smith met 6-2 af met de verrassende halve finalist Gabriel Clemens. Daarna was het de beurt aan Michael van Gerwen. Hij nam het op tegen Dimitri van den Bergh en liet met 6-0 (en 18-4 in legs) geen spaan heel van de Belg. Scorito duikt nog even wat dieper in op de cijfers.


3 januari 2023 in Darts

Zekerheid boven gokken

Met de zeperds die vele Scorito-spelers leden in de voorgaande rondes werd er nu massaal gekozen voor zekerheid. Toegegeven, voor sommigen was de keuze ook niet meer reuze en werden zij sowieso gedwongen om een A-speler de aanvoerdersband om te schuiven. Een goede 25% van de Scorito-spelers heeft Gabriel Clemens in zijn selectie opgenomen, maar slechts 9% durfde het ditmaal aan met de "German Giant". Een terecht keuze, zo bleek. Het vertrouwen in Dimitri van den Bergh (opgenomen in 10% van de selecties, captain gemaakt door 2%) was nog iets kleiner. 

Ronde 6

Gemiddeld boven de 100

Uiteraard staat Michael van Gerwen weer bovenaan dit klassement, ditmaal met een prachtige 108.28 gemiddeld! Fraai om te vermelden is dat het gemiddelde van het gemiddelde van de 4 halve finalisten (snap je hem nog?) ook boven de 100 zit! Gabriel Clemens en Dimitri van den Bergh kunnen met een opgeheven hoofd afscheid nemen, beiden gooide een gemiddelde van in de 96. 

Ronde 6 (1)

Finish

Ook hier zien we Michael van Gerwen bovenaan. Met name de dubbel 16 gooide hij met R1 - Rondje ingedrukt. Om hopeloos van te worden, zal Dimitri van den Bergh gedacht hebben. 

Ronde 6 (2)

Deel dit artikel
Gamecenter