WK Voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Wave

Het WK 2022 is natuurlijk een internationaal event met 32 deelnemende landen en een miljardenpubliek over de gehele wereld. Hoe leuk is het dan om een WK-spel te spelen met je gehele bedrijf, dat gevestigd is in 13 landen? Dat was exact de gedachte van René Verhaal, die werkzaam is bij Priva. Dit internationale high-tech bedrijf ontwikkelt hard- en software om binnenklimaten, energieinstallaties en waterhergebruik te optimaliseren. Priva past deze technieken toe binnen kas- en tuinbouw, maar ook utiliteitsgebouwen zoals kantoren, hotels en ziekenhuizen. Zo creëert Priva een gezonde, comfortabele en productieve omgeving op een duurzame manier. Gelukkig hebben ze daarnaast tijd om een WK-poultje met elkaar te spelen!


12 oktober 2022 in WK 2022

Priva

WK 2022 poule | met SCORITO

Deze keer: Priva

René Verhaal is onder meer de voorzitter van personeelsvereniging. Hij pakte vanuit die hoedanigheid de organisatie voor het EK 2020 al op zich. René: “de organisatie van WK of EK spellen werd door collega’s altijd intern gedaan. Op de romantische manier op een vel papier, of in Excel. Voor het EK 2020 was ik destijds online op zoek naar handige Excel-templates om het zelf te doen, maar toen stuitte ik op Scorito. Dat was wel erg makkelijk, Scorito nam alles uit handen zodat wij alleen maar iedereen hoefden te enthousiasmeren om mee te doen.

We speelden met collega’s uit Nederland, Engeland, Duitsland en België mee en dan beviel ons eigenlijk bijzonder goed. Zodoende zijn we nu weer terug voor het WK 2022, maar nu willen we met alle vestigingen verspreid over 13 landen meedoen!”

Welke vestiging scoort het beste?!

“Het business-pakket dat wij hebben gekozen geeft ons ook de mogelijkheid om met subleagues te spelen, dus één grote leauge voor heel Priva maar ook per vestiging een eigen competitie!” Bij het EK speelde Priva met circa 125 collega’s mee en streden zij voor meer dan alleen de eer. De grote winnaar mocht naar een voetbalwedstrijd naar keuze, inclusief een hapje vooraf. De gelukkige was een collega uit Engeland die een wedstrijd uit de eigen competitie bezocht. Daarnaast lag er een stadionbezoek en een tenue naar keuze klaar voor de nummers 2 en 3 van de poule. Het is nog onduidelijk waarvoor wordt gespeeld tijdens het WK 2022, maar het zal ongetwijfeld weer de moeite waard zijn. Al is de eer ook al mooi, in een poule met ongeveer 240 collega’s. Het is bovendien erg leuk dat bijna alle landen waarin Priva gevestigd is aanwezig zijn op het WK.

René heeft er in ieder geval al veel zin in en houdt bovendien in de gaten hoe het zijn collega’s gaat bevallen. Wat al een goede start voor de poule van Priva is: bijna alle landen waarin ze zijn gevestigd zijn aanwezig op het WK. Als de geluiden over de app positief zijn dan zou het Formule 1 spel van Scorito een mooie aanvulling zijn. Maar, eerst maar genieten van het WK 2022. Dat gaat volgens René zeker gebeuren. “De tweede groepswedstrijd van Nederland valt samen met een grote borrel op ons kantoor. Dus die gaan we mooi met elkaar kijken!” Groot gelijk! Scorito wenst René en Priva veel succes en plezier tijdens dit WK!


Deel dit artikel
Gamecenter