WK Voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Nederland

New Sales Company is een full-service marketing en mediabureau uit Naarden. Het zijn sectorspecialisten die je merk en omzet vooruithelpen door middel van datagedreven optimalisatie.Een essentieel onderdeel van de aanpak van New Sales Company is het ontwikkelen van de juiste strategie die zorgt dat je doelstellingen vertaald worden. Zou Louis van Gaal met het bepalen van zijn strategie en zijn ideale formatie wellicht advies uit Naarden hebben ingewonnen? Hoe dan ook, New Sales Company is er tijdens het WK-spel van Scorito in ieder geval weer bij!


7 oktober 2022 in WK 2022

NSC

WK 2022 poule | met SCORITO

Deze keer: New Sales Company 

“Wij zijn met het WK 2022 absoluut weer van de partij!” Aldus Thomas, Managing Partner bij New Sales Company. “Tijdens het EK 2020 hebben wij voor het eerst met ons bedrijf meegespeeld op Scorito. Wij zochten voor verschillende partijen van ons kanalen om de doelgroep mannen tussen de 20 en de 35 te bereiken. Scorito is een groot merk waar we deze doelgroep treffen én goed konden bereiken. We hebben toen zelf met New Sales Company ook het EK 2020 spel gespeeld. We speelden destijds met een groep van circa 15 interne collega’s, om meer dan alleen de eer.” Op de vraag voor welke prijzen gespeeld werden moet Thomas het antwoord even schuldig blijven, om daarna lachend te moeten bevestigen dat hij de poule niet heeft gewonnen. “Maar, ik speelde wel lang mee bovenin!”

Eigenwijsheid 4 the win!

Het WK 2022 pakt New Sales Company nog wat grootser aan. De flexibele schil van medewerkers, alsmede ZZP-ers en andere partners spelen dit jaar ook mee. Want, "een poultje is een leuke manier om meer in contact te komen, onderlinge competitie aan te wakkeren en een extra beleving rondom het WK." Het is nog niet bekend wat er op het spel staat, daar mag Thomas zich nog over gaan buigen. Wel geeft hij alvast zijn visie op het komend WK: “ik ben fan van de eigenwijsheid van Louis van Gaal, de beste man straalt zoveel zelfverzekerdheid uit. Het Nederlands Elftal zie ik daarom best als een gevaarlijke outsider. De Zuid-Amerikaanse grootmachten Brazilië en Argentinië hebben al een tijd niet tegen Europese toplanden gespeeld dus het is even afwachten waar zij in verhouding met Europa staan. Daarnaast stipt Thomas de sterkte van Italië aan. Gelukkig voor ons hebben de Zuid-Europeanen zich niet geplaatst voor het WK en zijn we daarmee een ware angstgegner voor Oranje (slechts 3 overwinningen in 23 wedstrijden) kwijt. Scorito wenst New Sales Company een goed WK toe en laten we hopen dat Thomas zijn verwachtingen omtrent Oranje uitkomen!


Deel dit artikel
Gamecenter