WK Voetbal 2022

Wk 2022 poule op kantoor

Oranje Bedrijven

[M]media is de one-stop-shop om mannen en vrouwen digitaal te bereiken. Via ruim 100 verschillende websites en apps weten zij ruim 10 miljoen mensen te bereiken. Je kunt wel stellen dat dit online media reclamebureau daarmee het sterkste netwerk van Nederland heeft. Maar zijn zij ook zo sterk in het voorspellen van de uitslagen op het WK 2022? Dat gaan we snel zien, [M]media doet namelijk ook mee met de grootste WK 2022 poule van Nederland: het WK-spel van Scorito!


5 oktober 2022 in WK 2022

Mmedia

WK 2022 poule | met SCORITO

Deze keer: [M]media

Wij spreken Koen, Sales Director bij [M]media en zelf ook groot sportfanaat. “Bij ons gaat het maandagochtend bij het koffiezetapparaat vaak over sport. De Eredivisie passeert altijd de revue en wanneer Formule 1 heeft plaatsgevonden dan wordt de meest indrukwekkende inhaalmaneouvre van Max in geuren en kleuren beschreven.”

Het Formule 1 spel van Scorito was vorig jaar dan ook de kennismaking tussen [M]media en Scorito. Koen: “Klopt! Vorig jaar zijn wij begonnen met het Formule 1 spel, waarbij we ook veel klanten van ons hebben uitgenodigd om te joinen in onze poule. Het is een leuke speelse manier om ons netwerk uit te lichten, in contact te blijven en de lijnen korte te houden en om onze campagnes onder de aandacht te brengen. Dit is dusdanig goed bevallen dat we nu ook de WK poule afnemen bij Scorito, wederom voor zowel intern gebruik als onze klanten!”

Samen kijken in de kroeg

Bij [M]Media werken zo’n 20 collega’s die naar Koen zijn verwachting allemaal mee zullen spelen met de WK 2022 poule. Koen: “Het fijne aan de WK poule is natuurlijk ook dat één maand intensief spelen is. Bovendien zorgt de puntentelling en verschillende invulrondes van Scorito ervoor dat iedereen tot diep in het spel nog kansen maakt om te winnen of in ieder geval hoog te eindigen.” Hoog eindigen wil je zeker in de poule van [M]media! De afspraken rondom de WK-poule zijn nog niet helemaal gemaakt, al verwacht Koen dat er merchandise van het Nederlands Elftal en wellicht kaartjes voor voetbalwedstrijden beschikbaar zullen komen. “Bij het Formule 1 spel speelden we onder andere voor Max Verstappen merchandise, maar ook een driving experience op Zandvoort, een slipcursus en een indoor formule 1 driving experience.”

Laatste vraag aan Koen: gaat hij dit WK nog samen met collega’s naar Oranje kijken? De groepswedstrijden vallen namelijk op maandag, vrijdag en dinsdag om 16:00 en 17:00. Koen lachend: “er moet ook gewerkt worden… Maar zonder gekheid. Ik zie het wel gebeuren dat we samen gaan kijken, maar dat zal dan niet op het werk worden maar samen in een kroeg.” Groot gelijk! Succes met de poule en moge de beste winnen!


Deel dit artikel
Gamecenter