WK Voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Bectro

We strijken neer in het centraal gelegen Amersfoort, en dat doen we niet zonder reden. Hier is namelijk Bectro Installatietechniek gevestigd. Een gezellig en sportief allround installatiebedrijf, van E- en W-installaties tot beveiligings- en brandmeldinstallaties. Specialiteit van het huis? De volledige transformatie en verduurzaming van leegstaande kantoorgebouwen. Bectro tovert deze om naar een nieuwe bestemming zoals studentenhuisvesting, horeca of retail. Een transformatie die doet denken aan Oranje sinds Louis van Gaal aan het roer staat…


1 november 2022 in WK 2022

Bectro1

WK 2022 poule | met SCORITO

Deze keer: Bectro Installatietechniek

Sinds van Gaal zijn derde aanstelling bij het Nederlands Elftal is de ploeg al 15 duels ongeslagen. Belooft dit wat voor het WK? Dit vroegen wij aan Bernie, al sinds 2004 werkzaam bij Bectro installatietechniek. “Geen idee, ik heb er de ballen (touché) verstand van” antwoordt Bernie lachend. Wij spreken hem vandaag in de hoedanigheid als lid van de personeelsvereniging.

Ten tijde van het EK 2020 speelde Bectro voor de eerste keer mee met de EK-poule van Scorito. Bernie: “Via een mail van Scorito kwamen we in aanraking met de EK-poule en raakten als personeelsvereniging enthousiast. We speelden toen mee met een groep van ongeveer 30 collega’s en de reacties waren positief. Dit jaar zijn we weer terug bij Scorito en spelen we hopelijk met een nog grotere groep mee!”

Borrelbox voor de sfeer

De personeelsvereniging buigt zich op het moment van spreken al over de aankleding van de komende periode. “Tijdens het EK 2020 speelde corona nog een grote rol, toen hebben we alle deelnemers een borrelbox en een oranje T-shirt thuisgestuurd om het EK te beleven. Bij het WK 2022 hebben we de mogelijkheid om samen met collega’s op het werk te kijken naar het Nederlands Elftal. Dat wakkert de strijd om de bekers nog meer aan.”

Een ludieke detail dat bij Bectro in het leven geroepen is, is het kraslot dat klaarligt voor de deelnemer die als laatste eindigt. Helaas voor het verhaal was dit bij het EK niet het winnende lot uit de loterij. En de winnaar? Die liet zijn poultje invullen door zijn zoontje. Er is dus nog hoop voor Bernie! Scorito wenst Bectro Installatietechniek een fijn WK toe!


Deel dit artikel
Gamecenter