WK voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Oranje 1

We strijken neer in Goes, een veelzijdige stad op het schiereiland Zuid-Beverland. Een stad met bijzondere monumenten een prachtige stadshaven én de mooiste golfbaan van Zeeland! De Goese Golf is een parkachtige golfbaan waar golfers 18 holes kunnen lopen om vervolgens af te sluiten in de brasserie. Waar normaliter de golfbaan in het centrum van de aandacht staat, zal dat vanaf 20 november een viertal weken de brasserie zijn. Deze wordt omgetoverd tot een Oranje café waar het Nederlands Elftal tijdens het WK 2022 kan worden toegejuicht! En alle medewerkers? Die juichen mee én spelen en passant mee met de Scorito WK 2022 poule!


27 september 2022 in WK 2022

De Goese Golf

WK 2022 poule | met SCORITO

Deze keer: De Goese Golf

Dat zijn mooie plannen die Geert Frommé, statutair directeur van de Goese Golf, ons toevertrouwt. Geert is een echte sportliefhebber, net als zijn collega’s overigens: “wij zijn absoluut een sportief bedrijf! Niet in de laatste plaats omdat we natuurlijk een sportclub zijn, maar we zien ook dat sport leeft bij onze collega’s.” Geert is in het verlengde hiervan geen onbekende van Scorito. Hij speelt al meerdere jaren met name de voetbalspellen van Scorito. Dit jaar speelt hij met zijn vrienden met een eigenbedachte variant mee met TopCoach Eredivisie. Deze variant willen wij jullie niet onthouden: van iedere Eredivisieclub één speler in je selectie opnemen. Creatieve spelregel! Het was dan ook Geert zelf die bedacht dat het Scorito WK-spel leuk was om te spelen met collega’s.

Juichen in de brasserie

“Golfen is natuurlijk seizoensgebonden met topdrukte in de zomers en wat rustigere winters. Nu het WK 2022 dit jaar in de winter valt is dat een leuke manier om meer in verbinding te blijven met elkaar onderling. De Goese Golf heeft 32 medewerkers en ik verwacht dat onze WK poule toch wel uit minimaal 25 collega’s zal bestaan. Bovendien toveren we de brasserie om tot juichcafé waar we met medewerkers én gasten samen Oranje gaan supporten.” Geert denkt zelfs al na over het EK van 2024. “Als de poule van dit WK goed bevalt dan zijn wij er tijdens het EK uiteraard weer bij. Misschien dat we dan wel een poule organiseren waarin naast collega’s van ons bedrijf, ook gasten van de golfbaan mee kunnen spelen!” Klinkt als een sterk plan! Wij vroegen Geert als laatste nog naar zijn verwachtingen tijdens dit WK. “Ik kies altijd Nederland als winnaar. Dit jaar komt de concurrentie denk ik voornamelijk uit de hoek van Duitsland en Frankrijk. Ik denk dat het momentum van België voorbij is, van Brazilië ben ik nog niet zo onder de indruk en Spanje wordt de grote verliezer.” Duidelijk Geert! Succes met de WK poule en moge de beste winnen!


Deel dit artikel
Gamecenter