WK voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

Meer Oranje

Ken je Daan al? Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Dit frisse en snelgroeiende arbeidsbemiddelingsbedrijf heeft inmiddels vestigingen op 10 locaties in Nederland én uitgeroepen tot Beste Werkgever van 2021/2022 door Effectory! En wat doe je als je bent gekroond tot beste werkgever van Nederland? Dan speel je met al je medewerkers mee aan de WK 2022 poule van Scorito!  


23 september 2022 in WK 2022

DAAN RGB

WK 2022 poule | met SCORITO

Deze keer: Daan

Wij spraken Marleen, de initiatiefneemster van het onderbrengen van de WK poule bij Scorito. “Vorig jaar hebben wij het EK al meegespeeld met Scorito en dat beviel ons supergoed. Zelfs collega's die niet van voetbal houden, speelden actief mee!”. Tsja, sport verbroedert zeggen wij dan. Bij het EK 2020 speelde Daan alleen nog mee met interne collega's, maar dit jaar pakken ze het nog grootser aan. Marleen: “Dit jaar spelen we samen met al onze collega's, zowel intern als extern! We hebben daarom gekozen voor het professional pakket voor 2.500 deelnemers. Wij willen graag dat iedereen zich onderdeel voelt van de Daan club om zo nog meer verbondenheid te creëren. Daar leent de WK poule van Scorito zich goed voor! In dit pakket kunnen we naast de grote hoofdleague ook in subleagues meespelen, per vestiging en per domein waarin onze collega's werkzaam zijn. Welk domein en welke vestiging scoren het beste? Dat levert ook nog een stukje teambuilding op. Bovendien geeft het professional pakket ons de mogelijkheid om zelf advertenties in de app te tonen. We gebruiken dit om onze sterke punten zoals een sportplan, een fietsplan en gratis online trainingen onder de aandacht te brengen."

De leukste prijzen

Bij Daan spelen de werknemers niet alleen voor de individuele eer of om te worden gekroond tot best presterende subleague. Er liggen namelijk ook mooie prijzen in het verschiet voor de winnaars. Marleen wil nog niet verklappen welke prijzen er zijn voor de WK 2022 poule, maar als ze in lijn zijn met de prijzen van het EK 2020 dan zijn ze niet mis! “Bij het EK speelden we onder meer voor een barbecue van The Bastard, een biertap én kaartjes voor een voetbalwedstrijd naar keuze. Om de beleving te vergroten hadden we daarnaast voor iedere deelnemer een shirt.” We kunnen wel concluderen dat Daan het oranjeplezier groots aanpakt en daar is Marleen het roerend mee eens. “Het is gewoon een feestje en het versterkt de onderlinge band. Dit jaar zijn de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal bovendien in de middag, dus ik heb zo’n vermoeden dat wij gezamenlijk op een groot scherm zullen gaan kijken!” Scorito wenst Daan alvast een fijn WK en moge de beste winnen! 


Deel dit artikel
Gamecenter