WK voetbal 2022

WK 2022 poule op kantoor

NL

Mercuur Bouw uit Purmerend is een eigentijdse bouw(team)partner, met een werkwijze die is gericht op duurzame en economische oplossingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Ze omschrijven zichzelf als vooruitstrevend, flexibel en betrokken. Wij van Scorito willen hier graag nog een eigenschap aan toevoegen: ontzettend snel! Mercuur Bouw was namelijk het eerste bedrijf dat de WK 2022 poule aanschafte bij Scorito!


14 september 2022 in WK 2022

Mercuur Bouw

WK 2022 Poule | met SCORITO

Deze keer: Mercuur Bouw  

Het WK 2022 begint op zondag 20 november met de wedstrijd tussen thuisland Qatar en Ecuador. Mercuur Bouw schafte al op 28 juni de WK 2022 poule aan bij Scorito. Wat een snelheid! Hier kan Kylian Mbappé op de flanken nog een puntje aan zuigen. Verantwoordelijk voor deze sprint was Chris die lachend vertelt waarom hij zo snel was: “Met het EK 2020 speelden we ook al mee. We hebben al een account op Scorito, dus dat scheelt gewoon ontzettend veel werk. Bovendien begon het EK dankzij de app nog veel meer te leven onder ons personeel.” Het spelplezier dat Scorito oplevert wordt überhaupt bijzonder gevonden door Mercuur Bouw. Chris: “We spelen nu ook Formule 1 met zijn allen, waar de onderlinge strijd aardig groot te noemen is. Van het vergelijken van de scores na de race tot het ludiek elkaar in de zeik nemen op WhatsApp als er grote verschillen worden gemaakt.”

Het WK 2022 zal daarop geen uitzondering zijn. De tv op het kantoor zal continue aanstaan en het is voetbal dat de klok slaat. Naar verwachting zal een man of 50 meedoen van de 80 man die het bedrijf, inclusief ZZP-ers, groot is. Maar, Chris heeft nog ruim de tijd om iedereen te activeren. Daarbij hoort ook een mooie prijs, maar die dient nog te worden bedacht. “Bij het EK speelden we voor een geldbedrag én een troostprijsje. Dit jaar moet ik nog even bedenken welke prijzen er te winnen vallen.” We vroegen Chris als laatste of de app een beetje eenvoudig te gebruiken was, waarop hij toch met een verrassend antwoord op de proppen kwam: “Ik dacht dat de oudere medewerkers misschien meer moeite zouden hebben met de app, maar die vullen zonder probleem alles in. Sterker nog, gezien de eindstand zou je bijna denken dat het hen beter afging.” Aldus een lachende Chris. Succes allen!


Deel dit artikel
Gamecenter