Giro d'Italia 2023

Battle of the Subleagues Giro d'Italia rustdag 2

Battleofthesubleagues Giro

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues Giro d'Italia! 


22 mei 2023 in Wielrennen

Giro d'Italia rustdag 2

Na ruim twee weken koers heeft het peloton vandaag weer een dagje om bij te komen. Voor ons de ideale gelegenheid om de ranglijst van de best presterende subleagues op te maken! Na 15 etappes zijn de klassementsmannen nog weinig aan bod gekomen en hebben er reeds enkele grote namen de koers verlaten. De verwachting is dus dat in de laatste week zowel het klassement als de Battle of the Subleagues nog even flink op zijn kop wordt gezet!

Om in aanmerking te komen in de ranglijst van de Battle of the Subleagues dient je subleagues minimaal 10 deelnemers te hebben! Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Giro Rustdag 2

Deel dit artikel
Gamecenter