Klassiekers 2023

Team vd Koers

Koerskampioenen
Foto: Pro Shots / SIPA USA

Het Klassiekerspel is er eentje voor de spelers met de lange adem. Om mee te kunnen strijden voor de eindoverwinning dient je selectie zo in balans te zijn dat een gemiddelde yogadocent met jaloerse ogen toekijkt. We benadrukten dit nog in de voorbeschouwing van Radio Scorito. Maar het is toch wel erg leuk om bij een van de koersen de állerbeste score te behalen. Grote kans dat je het overall spel niet wint, maar een dagzege pakken ze je niet meer af! In dit artikel zetten wij de winnaar van iedere koers in het zonnetje en geven we tevens een inzicht over de meest gekozen kopmannen in betreffende koers! 


2 mei 2023 in Wielrennen

16. Eschborn-Frankfurt

De laatste koers van het klassiekerspel eindigt doorgaans in een sprint. Maar zoals al voor gewaarschuwd in de voorbeschouwende podcast van Radio is het parcours van de Duitse klassieker afgelopen editie wat verzwaard met een steviger klimprofiel. De sprintersploegen hadden na de zwaarste beklimming van de dag nog zo'n 85 kilometer op een kopgroep op te rapen, inclusief een nog venijnige pukkel op 40 kilometer voor de meet. Ze slaagden hier echter niet in! Een kopgroep bestaande uit nog 10 renners bleef het aanstormende peloton een seconde of 18 voor en het was Søren Kragh Andersen die juichend over de streep kwam!

Goed nieuws voor Edward Mantel, op Scorito beter bekend als Poerito. Ondanks de aanwezigheid van Arnaud de Lie en Jasper Philipsen in zijn team selecteerde hij Marc Hirschi en Kragh Andersen als kopmannen en anticipeerde hij op dit scenario. We love it when a plan comes together! Knap gezien en een verdiende laatste dagzege van het Klassiekerspel!

16. Eschborn Frankfurt (1)

Gekozen kopmannen Eschborn-Frankfurt

Het is gezien de historie allesbehalve vreemd dat de meest gekozen kopmannen deze koers de de sprinters Jasper Philipsen, Arnaud de Lie en Alexander Kristoff waren. Hoewel de twee laatstgenoemden nog wel de nummers 1 en 2 van de pelotonsprint werden en hiermee de meubelen enigszins redden voor de Scorito-managers was het Jasper Philipsen die zich niet meer in het peloton wist te handhaven. Helaas, maar hij heeft zijn punten zeker opgeleverd deze voorjaarscampagne!

16. Eschborn Frankfurt (2)

15. Luik-Bastenaken-Luik

De beloofde tweestrijd tussen Remco Evenepoel en Tadej Pogačar kwam dankzij een valpartij van laatstgenoemde helaas niet van de grond.. De Belg besloot daarom maar in zijn eentje het peloton achter zich te laten. Tom Pidcock probeerde nog even zijn wagonnetje aan te sluiten, maar de tijdrijdcapaciteitein van de Belg waren ook hem te machtig. 

De strijd om plek 2 wist Pidcock echter wel winnend af te sluiten, vóór Santiago Buitrago van Bahrain-Merida. Bram van den Bempt zag een voor hem ideaal koersverloop zich ontvouwen. Met een perfecte eerste en tweede kopman en een zeer behoorlijk derde kopman (Tiesj Benoot) pakte hij een sloot aan punten en was hij de beste in Luik!

15. LBL

Gekozen kopmannen Luik - Bastenaken - Luik

Veel Scorito-spelers zagen met het uitvallen van Tadej Pogačar een sloot aan punten aan zich voorbijgaan. De andere grote favoriet, Remo Evenepoel, die slechts één koers zou rijden van de 16 toebehorend aan het Klassiekerspel leverde echter precies wat er van hem werd verwacht! De derde populaire kopman, Tom Pidcock, liet zich eveneens sterk van voren zien en eindigde als best of the rest.

15. LBL (1)

14. Waalse Pijl

De koers met het karakteristieke eindpunt op de muur van Hoei laat zich qua koersverloop vaak makkelijk uitschrijven. Met zijn allen richting de laatste passage op de muur en daarna is het ieder voor zich. De winnaar dient uitstekend te kunnen punchen én timen en het aantal kanshebbers is op één hand te tellen. Dit jaar was er eigenlijk maar één echte kanshebber en hij leverde precies wat er van hem werd verwacht. Tadej Pogačar was niet te stoppen. In zijn kielzog was het Ivo Lipsch, op Scorito bekend als Lipi82 die niet te stoppen was. Met goede captainkeuzes en een derde plek van Landa behaalde hij met 719 punten de beste score van iedereen!

14. Waalse Pijl (1)

Gekozen kopmannen Waalse Pijl

De Scorito-speler had het geluk niet aan zijn zijde. De meest ingebrachte wissel Benoît Cosnefroy meldde zich ziek af voor de Waalse Pijl, Dylan Teuns heeft vooralsnog iedere heuvelklassieker laten schieten en David Gaudu gaf al vroeg in de koers op vanwege hooikoorts. De spoeling werd daarmee behoorlijk dun. Tel daarbij op dat de grote uitdager van Pogacar, Tom Pidcock, het erg moeilijk had op de muur en slechts op plek 18 eindigde. 

Kortom, geen vetpot qua captainpunten! 

14. Waalse Pijl (2)

13. Amstel Gold Race

Een nieuwe demonstratie van Tadej Pogačar! Hij brak de koers op 80km van het eind open door zich met een kopgroep los te trekken van peloton. Toen datzelfde peloton op ca. 30 km van de streep weer gevaarlijk dichtbij kwam vertrok hij opnieuw. Ditmaal waren het slechts Tom Pidcock en de voorlopige revelatie van de heuvelklassiekers, Ben Healy die volgden. Een laatste versnelling op de Keutenberg werd de twee metgezellen echter teveel. 

Joost Maier koos met Pogačar, Pidcock en de eveneens verrassende Alexey Lutsenko de juiste kopmannen en behaalde daarmee een sloot punten. Andreas Kron reed net zoals in de Brabantse Pijl een sterke wedstrijd voorin en bleef dit keer wél het peloton voor om Joost nog wat extra punten te schenken. Eindstand: 792

13. Amstel Gold Race (1)

Gekozen kopmannen Amstel Gold Race

De meest gekozen captains Tadej Pogačar en Tom Pidcock leverden met een 1e en 3e plek naar behoren. Daarachter vielen er echter enkele veelbelovende namen door de mand. De veelal ingebrachte David Gaudu, en Benoît Cosnefroy kwamen amper in beeld en Tiesj Benoot, kwam ondanks luide aanmoedigingen van mening Scorito-speler niet bepaald in de buurt van de beste sprinters voor plek 6.

13. Agr

12. Brabantse Pijl

De deelnemerslijst van de eerste koers van 'het tweede deel van het Klassiekerspel' werd vlak enkele dagen voor de aanvang nog flink opgeschud. Enkele kanshebbers verlegden het accent in hun programma's waardoor er kansen kwamen te liggen voor mannen uit de tweede lijn. Een open wedstrijd was het gevolg!

Uit een kopgroep bleef uiteindelijk twee man over om te sprinten voor de overwinning: Dorian Godon en Ben Healy. Eerstgenoemde ging met de zege aan de haal, waarna als uit een duveltje uit een doosje zijn teamgenoot, topfavoriet en meest ingebrachte Scorito-renner Benoît Cosnefroy het podium complementeerde. Dat zal veel Scorito-spelers deugd hebben gedaan, want de behaalde punten in de Brabantse Pijl waren schaars! 

Hessel Bootsma, op Scorito bekend als Hessel17 was een van de spelers die juichte voor Godon en Cosnefroy. Laatstgenoemde was zijn 1e kopman, maar met van Avermeat, Naesen en Dewulf in zijn team werden op Jumbo-Vismaiaanse wijze een sloot aan teampunten binnengehengeld!

12. Brabantse Pijl (1)

Gekozen kopmannen Brabantse Pijl

De keuze was niet bepaald reuze in deze koers en dat uit zich in de gekozen kopmannen. Uitsluitend Benoît Cosnefroy, Arnaud de Lie en Quinten Hermans van de vaak gekozen kopmannen leverden min of meer naar behoren!

12. Brabantse Pijl (2)

11. Parijs-Roubaix

Een heerlijk wielerduel op Tweede Paasdag werd winnend afgesloten door Mathieu van der Poel. In zijn klassiekercampagne eindigde hij als tweede in de E3 Saxo Classic en de Ronde van Vlaanderen en wist hij met Milaan - San Remo en nu Parijs-Roubaix al twee monumenten aan zijn palmares toe te voegen!
Misschien nog wel knapper en zeker verrassender was de tweede plaats van team ploeggenoot Jasper Philipsen die Wout van Aert erop legde en in sprint-a-deux! Wat een koers voor de mannen van Alpecin - Elegance!

Koen de Vriendt, op Scorito bekend als Ardoisier, kon ook spreken van een geweldige koers. Hij herbergde in zijn team de voltallige top 6 en met gekozen kopmannen Van Aert, Van der Poel en Filippo Ganna schoot hij ook driemaal raak binnen de top 6. Hij behaalde een monsterscore van 1092 punten en was daarmee de beste van heel Scorito!

11. Parijs Roubaix (1)

Gekozen kopmannen Parijs-Roubaix

Het was vooral interessant om te zien in wie de Scorito-spelers vertrouwen toonden náást Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Met uitzondering van de onfortuinlijke Dylan van Baarle en ietwat tegenvallende Matej Mohorič is de Scorito-speler prima in staat gebleken om de juiste kopmannen aan te vinken!

11. Parijs Roubaix (2)

10. Scheldeprijs

De tiende koers van het Klassiekerspel heeft als veelbelovende bijnaam het onofficiële 'WK-sprint'. Het deelnemersveld van de Scheldeprijs 2023 deed deze naam alle eer aan. Met Fabio Jakobsen, Jasper Philipsen, Caleb Ewan, Dylan Groenewegen en vele andere sprinters stond er een sterk deelnemersveld aan de start.

De weersomstandigheden kunnen nog weleens roet in het eten van de sprinters gooien, maar in de 2023 editie was het zonnig en vrijwel windstil. Combineer dat met de belangen van de sprintersploegen en je weet één ding zeker: het wordt een massasprint! En zo geschiedde. 

Jasper Philipsen duwde zijn wiel als eerste over de finishlijn en wordt zo na zijn 1e plaats in Brugge de Pannen en 4e plek in Gent-Wevelgem langzaamaan een onmisbare troef te worden in het Klassiekerspel. Iets wat Rick voorafgaand al begreep, gezien het plekje dat hij voor Philipsen vrijmaakte en de aanvoerdersband die hij de Belg omschoof. Ook zijn andere sprintkeuzes leverden naar behoren, wat hem de dagwinst opleverde met 809 punten!

10. Scheldeprijs (2)

Gekozen kopmannen Scheldeprijs

Het werd een teleurstellende dag voor Fabio Jakobsen waar mechanische pech op laatste meters hem verhinderde mee te sprinten. Alexander Kristoff kondigde voorafgaand al aan niet mee te zullen sprinten en Mathieu van der Poel reed in dienst voor zijn winnende ploeggenoot Jasper Philipsen. Kortom, veel kopmannen van het Klassiekerspel reden niet in de punten, waardoor de Scheldeprijs vooralsnog de koers is met het laagste gemiddelde! Spelers met Jasper Philipsen in het team lachen in hun vuistje. 

10. Scheldeprijs (4)

9. Ronde van Vlaanderen

Maarten van den Bosch, op Scorito beter bekend als VanDenBosch23 kon zijn geluk niet op toen hij voor de televisie zat zondag. De Ronde van Vlaanderen is van oudsher natuurlijk een spannende wedstrijd om te kijken, maar in de editie van 2023 werd de wedstrijd al vanaf minuut 1 opengebroken. Een geslaagde vlucht kreeg pas gestalte na meer dan 100 kilometer koers en een tweede groep met grote naam vertrok daarna op kousenvoeten. 

De grote 3 wachtten en wachtten maar met het openen van het bal, maar een machtige versnelling van Mathieu van der Poel bleek de aanzet. Wat volgde was een prachtig kat-en-muis-spel, ongelooflijke inspanningen van klasbakken en een prachtige solo-overwinning van Tadej Pogačar. Heerlijk zondagvermaak, dacht ook Maarten van den Bosch. Toen hij vervolgens de Scorito-app opende om zijn score te checken lachte het leven hem al helemaal toe: de gehele top 5 had een plekje in zijn equipe en van de eerste 10 coureurs herkende hij er direct 8. Zijn kopmankeuze pakte ook goed uit en voilà 1087 punten en een dagoverwinning!

9. Ronde Van Vlaanderen (2)

Gekozen kopmannen Ronde van Vlaanderen

Ga d'r maar aan staan, een van de huizenhoge favorieten zijn bij de Ronde van Vlaanderen. De Grote Drie waren ook in de kopmankeuze op Scorito de Grote Drie en zij stelden allesbehalve teleur! Met een 1e, 2e en 4e plek kon menig Scorito-speler punten scheppen.

9. Ronde Van Vlaanderen (1)

8. Dwars door Vlaanderen

Het verschil tussen een fantastische score in een koers van het klassiekerspel of een oké score is soms flinterdun. Een schoolvoorbeeld was Dwars door Vlaanderen 2023. Uit de vroege vlucht bleven good-old Alexander Kristoff en de verrassende Spanjaard Oier Lazkano als laatste over voordat zij werden opgeraapt door een groep kleppers mét interessante Scorito-kopmannen. 

Christophe Laporte, Stefan Küng,Valentin Madouas en Tiesj Benoot kregen van vele spelers een aanvoerdersband omgedaan en een monsterscore lag voor deze groep in het verschiet. Zij het niet dat na de demarrage van Laporte de resterende renners, m.u.v. Lazkano en Neilson Powless nog werden opgeslokt door het sprintende peloton. Plotsklaps bleken toch Jasper Philipsen (4e) en Mads Pedersen (5e) de goed gekozen captains. Iets wat Regi_b, oftewel Erik van Uden, handenwrijvend gadesloeg. Zijn kopmannen eindigden hiermee allen in de top 5, wat naast zijn breed scorende selectie voldoende was voor de allerhoogste score van Dwars door Vlaanderen!

8. Dwars Door Vlaanderen (3)

Gekozen kopmannen Dwars door Vlaanderen

Lange tijd zag het ernaar uit dat de Scorito-spelers die Tiesj Benoot, Valentin Madouas, Stefan Küng en/of Chripstohe Laporte als kopman hadden geselecteerd een klapper van jewelste zouden maken. Luttele momenten voor het einde werden zij m.u.v. Christophe Laporte opgeraapt door aan het aanstormende peloton. Kung (23e), Benoot (26e) en Madouas (28e) eindigden allen buiten de punten en de vaak gekozen Jasper Philipsen (4e) en Mads Pedersen (5e) pakten de buit..

8. Dwars Door Vlaanderen (4)

7. Gent-Wevelgem

Handenwrijvend zat Jelte ter Meer te kijken naar de dominantie die Jumbo-Visma weer eens op de mat legde. In zijn teamselectie voor Gent-Wevelgem die uit 14 renners bestond droegen er namelijk 4 het inmiddels in het peloton beruchte geel-zwart van de Nederlandse ploeg. Naast zijn eerste twee kopmannen Wout van Aert en Christophe Laporte eindigden ook Olav Kooij en Nathan van Hooydonck nog in de top 20. Scores die werden aangevuld met een sloot aan teampunten. 

Het resulteerde in een eindscore van 918 punten, waarmee Jelte een goede 489 punten boven het gemiddelde scoorde. Daar kun je mee thuiskomen! 

7. Gent Wevelgem (1)

Gekozen kopmannen Gent-Wevelgem

Wout van Aert die samen met Christophe Laporte gebroederlijk over de eindstreep bolde betekende goed nieuws voor veel Scorito-spelers. De twee Jumbo-Visma mannen behoorden tot de meest gekozen kopmannen van de koers. Mads Pedersen presteerde daarnaast met een 5e plek naar behoren, waar andere als favoriet geachte renners toch door het ijs zakten. 

7. Gent Wevelgem (2)

6. E3 Saxo Classic

De nachtmerrie van elke hoofdact: een perfect voorprogramma. De 'kleine Ronde van Vlaanderen' schotelde de wielerliefhebber op de vrijdagmiddag pardoes een schitterende koers voor. Voor velen leek het rondje Harelbeke slechts de voorbereiding op de Hoogmis, maar vandaag was daar niets van te merken. De Grote Drie tijdens de E3, het kon natuurlijk ook niet anders. De volgende afspraak van het trio vindt volgende week zondag plaats tijdens 'de grote E3'.

Aan de vooravond van de Heilige Wielerweek zit Jens Schepers al in hogere sferen. Tevreden stond hij aan de start in Ieper toen hij zag dat 16 (!) van zijn coureurs vandaag acte de présence gaven. De voltallige top 7 en nog 4 overige renners in de top 20 bezorgden hem de hoogste dagscore. Iedereen weet dat wanneer de kasseien weer tevoorschijn je ruim moet zitten in de coureurs van... Team Movistar! Met een verrassende 4e plek voor Matteo Jorgenson en een 5e notering voor Ivan García Cortina werd een score neergezet waar menig Scorito-speler alleen maar van durft te dromen: 1114 punten!

6. E3 (1)

Gekozen kopmannen E3 Saxo Classic

De polonaise werd al door velen ingezet, maar al snel bleek dat je helemaal niet zo speciaal bent als je alle podiumklanten als captain hebt geselecteerd. Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tadej Pogačar bezetten podia, te kleine zwarte leren bankjes en nu ook de Scorito-pagina van 'Meest gekozen kopmannen'.

Christophe Laporte en Matej Mohorič kijken vanaf de zijkant toe - samen met hun wielermanagers - loerend op die ene kans die binnenkort gaat komen. Maar hebben zij dan wel jouw aanvoerdersband om?

6. E3 (2)

5. Brugge - De Panne

Een ontketende Jasper Philipsen drukte tijdens Brugge - De Panne zijn stempel op de koers. Dagwinnaar Rege Gyn deed bij de Belgische sprinter klassiekerrenner (en bij Fabio Jakobsen en Olav Kooij) de aanvoerdersband om en dit betaalde zich volledig uit. Knap werk! Helemaal omdat hij zijn overige spurtbommen Dylan Groenewegen en Arnaud Démare het slechte nieuws moest vertellen dat hun kaart tijdens Brugge - De Panne niet zou worden uitgespeeld. Zonder wroeging trapten zij in het regenachtige West-Vlaanderen ook door naar een top 20 notering. De beste wielermanager van Brugge - De Panne vond ook nog een plek in zijn team voor oud-winnaar Yves Lampaert en daarmee werd de hoogste dagscore een feit.

5. BDP

Gekozen kopmannen Brugge - De Panne

Jasper Philipsen en Fabio Jakobsen moesten het gaan doen voor de meeste wielermanagers en door in de definitieve waaier te zitten stelden zij niet teleur. Philipsen maakte het karwei in stijl af en met de druk van 35% van de wielermanagers sprintte Jakobsen toch nog maar naar de 5e plek in het achtervolgende groepje. Over een paar jaar zijn wij die 5e plek met z'n allen vergeten, behalve die enkele wielermanagers die hiermee een beslissende slag hebben geslagen in het Klassiekerspel 2023.

De overige plekken werden ingevuld door de B-cast van de Band of Brothers. Met het uitvallen van topsprinter Sam Bennett - vroeg tijdens de koers - lagen er opeens kansen voor Jordi Meeus en Danny van Poppel. Van het buitenkansje werd niet geprofiteerd en beide mannen konden hun wielermanagers geen meervoud aan punten geven.

5. BDP (1)

4. Milaan - San Remo

Waar iedereen een machtige aanval van Pogi op de Poggio verwachtte was het Mathieu van der Poel die met een recordtijd de slotklim van Milaan - San Remo opknalde. De meest gekozen kopman van de zaterdag, Wout van Aert, stelden zijn wielermanagers niet teleur en behaalde de derde plek. Op het podiumbankje nam ook Filippo Ganna plaats. De slechts 18 (!) deelnemers die hem als captain selecteerden worden beloond voor hun gedurfde keuze. 

Bij de dagtopper Rocketsports was er geen plek voor Ganna in zijn team, maar dat maakt hij ruimschoots goed door 8 van de eerste 10 renners te selecteren. De captainvermenigvuldiging pakte goed uit, al het vertrouwen in Mathieu van der Poel betaalde zich uit. De punten van oud-winnaars van Aert en Mohoric werden ook vermenigvuldigd en met nog eens 3 Alpecin-Deceuninck (Kragh Andersen, Hermans en Philipsen) werd er ook nog een mooie teambonus aan zijn puntentotaal toegevoegd. Samen was het allemaal goed voor de allerhoogste dagnotering tot nu toe in het Klassiekerspel 2023: 1066 punten!

4. San Remo

Gekozen kopmannen Milaan - San Remo

De drie grote tenoren plus de titelverdediger. Een logische verdeling van de kopmannen tijdens deze editie van Milaan - San Remo zorgden ook nog eens voor een mooi puntentotaal. Slechts 8% kijkt wellicht teleurgesteld terug op het eerste monument van 2023, de 28e plek van Biniam Girmay leverde niets extra's op voor hen.

4. MSR (1)

3. Strade Bianche

De meest fotogenieke klassieker van het jaar werd een prooi voor Thomas Pidcock! Met een machtige solo bleef hij een kleine achtervolgende groep glorieus voor. De Brit wint hiermee zijn eerste klassieker. In de achtervolgende groep was Jumbo - Visma wederom goed vertegenwoordigd met Tiesj Benoot op plek 3 en Atilla Valter op plek 5!

In het kielzog van Thomas Pidcock was het Jesper Viev die meesprong naar een topuitslag! Uit zijn achtkoppige equipe eindigden 6 renners in de top 7. Met zijn kopmankeuze was er zelfs nog ruimte voor verbetering maar al met al kunnen we spreken over een prachtig resultaat en 844 punten!

3. Strade (1)

Gekozen kopmannen Strade Bianche

Mathieu van der Poel startte voor het eerst dit jaar in een koers van het Klassiekerspel en dat is niet onopgemerkt gebleven. Een overweldigende 84% selecteerde de Nederlander als 1e kopman, die met een 15e plek echter teleurstelde.. Een teleurstelling was ook de koers van Julian Alaphilippe die nog eerder moest laten lopen. Hij eindigde op een 43e plek.

Kopmannen Thomas Pidcock (1e), Tiesj Benoot (3e) en Matej Mohoric (6e) beschaamden het vertrouwen niet!

3. Strade (2)


2. Kuurne-Brussel-Kuurne

De tweede koers van het openingsweekend eindigt dankzij de vrijwel vlakke laatste tientallen kilometers vaker in een sprint dan Omloop het Nieuwsblad. Dit jaar wist echter een kopgroep van vijf het jagende peloton voor te blijven, met opnieuw een winnaar uit de ploeg van Jumbo-Visma: Tiesj Benoot. De Belg demarreerde in de laatst kilometer bij zijn metgezellen. Het podium werd gecomplementeerd door Nathan van Hooydonck (Jumbo-Visma) en Matej Mohorič (Bahrain - Victorious).

Gerrald Eenkhoorn selecteerde alledrie de renners in zijn teamselectie, maar durfde er geen kopmanfactor aan te hangen. Zijn kopmannen Christopher Laporte, Arnaud de Lie en Fabio Jakobsen eindigen echter allen in de top 10. Met een score van 954 punten kroonde Gerrald zich tot Koning van Kuurne!

2. Kuurne (1)

Gekozen kopmannen Kuurne-Brussel-Kuurne

In de kopmankeuze was duidelijk af te lezen dat de Scorito-speler voorsorteerde op een sprint. Slechts Jasper Philipsen participeerde niet mee in de sprint om plek 6. Hij stapte af nadat hij eerder in de koers betrokken raakte bij een valpartij. 

2. Kuurne (2)


1. Omloop het Nieuwsblad

De seizoensopener van het Klassiekerspel werd opgeschrikt met een valpartij en opgave van Ben Turner (32% van de teamselecties). Vervolgens werd het een demonstratie van macht van Dylan van Baarle. Hij bleef als enige over van een kopgroep en rondde een knappe solo af. In een overgebleven peloton van 25 man sprintte Arnaud de Lie naar plek 2, voor Christophe Laporte. 

De allerbeste score werd behaald door Bavo van Espen! Niet minder dan 7 renners uit de top 8 van de daguitslag kregen een plekje in zijn teamselectie. Tel daarbij op dat zijn kopmannen op respectievelijk plekken 2, 3 en 5 eindigden, dan weet je dat een potentiële monsterscore op de loer ligt. Niets bleek minder waar, aangezien Bavo de koers eindigde met liefst 1052 punten.

1. Omloop (1)

Gekozen kopmannen Omloop het Nieuwsblad

Het is toch altijd even aftasten, wie selecteer je in de allereerste koers van het spel? Een renner die al mooie dingen heeft laten zien in de voorbereidingskoersen of een topper van wie je verwacht dat hij er gelijk staat? De meest gekozen kopmannen zaten hier precies tussenin en drie van vier leverden precies wat er van hun werd verwacht.

1. Omloop (2)

Deel dit artikel
Gamecenter