Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 30

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


24 april 2023 in Voetbal

Speelronde 30 | Eredivisie

De topper tussen PSV en Ajax zal niet plaatsnemen in het rijtje 'meest spannende toppers'. PSV overklaste de regerend landskampioen en verschafte zichzelf 3 punten voorsprong in de strijd om het ticket in de voorronde van de Champions League.

Voor spanning kan er beter gekeken worden naar de Battle of the Subleagues! De winnaar van de week was deze keer Metzpoint. De subleague won 3 posities en ziet zich terug op plek 7.

Scorito heeft één aanpassing doorgevoerd in de berekening van de Battle of the Subleagues. Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Eredivisie 30

Deel dit artikel
Gamecenter