Giro d'Italia 2023

Battle of the Subleagues Giro d'Italia rustdag 1

Battleofthesubleagues Giro

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues Giro d'Italia! 


15 mei 2023 in Wielrennen

Giro d'Italia rustdag 1

De allereerste rustdag in de Giro van dit jaar is pas nadat de renners er al negen etappes op hebben zitten! Na vele sprintetappes, twee tijdritten, twee bergritten en alles wat daar tussen valt hebben we een eerste beeld van de klassementen te pakken. Het beloven nog twee spannende weken te worden, zeker nu topfavoriet Remco Evenepoel zich heeft moeten terugtrekken wegens corona. Welke invloed gaat dit hebben op de koers en het Wielermanagerspel?!

Voor ons is het nu de ideale gelegenheid om de ranglijst van de best presterende subleagues op te maken! Onderstaand zien we de 10 beste subleagues die na 9 etappes gemiddeld de meeste punten bij elkaar wisten te behalen. Zien we ze ook terug op rustdag 2?

Om in aanmerking te komen in de ranglijst van de Battle of the Subleagues dient je subleagues minimaal 10 deelnemers te hebben! Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Giro Rustdag 1

Deel dit artikel
Gamecenter