Giro d'Italia 2023

Battle of the Subleagues | Eindstand

Battleofthesubleagues Giro

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues Giro d'Italia! 


30 mei 2023 in Wielrennen

Eindstand Giro d'italia

Het zwaartepunt van de Giro d'Italia lag in de derde week met enkele zeer zware bergetappes en een ongekend zware klimtijdrit. Voor de renners was het zaak de krachten enigszins te sparen voor deze etappes, wat de attractiviteit van de koers wellicht niet ten gunste kwam. Maar de wijze waarop Primož Roglič in de klimtijdrit de roze trui overnam maakt veel goed!

In de Battle of the Subleagues zie je ook dat de winnende subleagues het kruit droog moesten houden tot de laatste etappes. De voltallige top 10 heeft in de laatste week posities gewonnen t.o.v. de tussenstand op rustdag 2. Iedereen deed zijn eigen 'Primozje'. Maar er kan er maar één de beste zijn!
Terug naar de tekentafel is echt niet meer nodig. Afgetekend winnen zij deze editie van de Battle of the Subleagues. Met een groep van liefst 28 man werd een gemiddelde score behaald van 4.960 punten. Dat is op zichzelf al genoeg voor een bronzen bekertje, grote klasse!

Daarachter staat het dichter bij elkaar, waar met name een hevige strijd voor de laatste podiumplek op gang kwam. Drie subleagues binnen een afstand van 3 punten van elkaar!

Om in aanmerking te komen in de ranglijst van de Battle of the Subleagues dient je subleagues minimaal 10 deelnemers te hebben! Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Giro Eindstand

Deel dit artikel
Gamecenter