WK Darts

Dartsmanager WK Darts

750X500 Landingspage Wkdarts

In december is het weer zover, dan staat 's werelds grootste darttoernooi op het programma: het WK Darts. Wie wordt de flop, wie wordt de grootste verrassing en - vooral - wie schrijft het WK Darts op zijn naam? Denk jij een antwoord te weten op deze vragen, doe dan mee met de Dartsmanager voor het WK Darts op Scorito. Een topspel waarmee jij de kerst goed doorkomt!


5 mei 2022 in Darts

Darts TS 2

Stel je droomteam samen

Bij het WK Darts stel je een team samen van 20 spelers, verdeeld over 6 categorieën (A t/m F). Spelers zijn voornamelijk ingedeeld op basis van hun ranking.

Darts Result 4

Punten per ronde

Iedere keer als een speler uit je team een ronde verder komt, dan verdien je hiermee punten. Het aantal punten dat je kunt scoren neemt per ronde toe.

Darts Result Live 1

Punten per categorie

Een F-speler levert meer punten op als hij/zij een ronde verder komt dan een speler uit een hogere categorie. Hoe lager de categorie, hoe meer punten je kunt verdienen.

Darts Result 5

Teamcaptain per ronde

Heel belangrijk is je teamcaptain per ronde. De punten van je captain worden vermenigvuldigd met factor 3 (ronde 1 t/m 4) of 4 (vanaf de kwartfinale).

Darts Preview 2

Handige hulplijnen

Ben je geen expert in Darts? Geen probleem. Scorito biedt uitgebreide voorbeschouwingen, achtergronden en statistieken om je te helpen de juiste keuzes te maken.

GIRO 7

Alle wedstrijden live!

Zoals je van ons gewend bent zijn alle wedstrijden live te volgen in de Scorito-app. Je bent dus overal en altijd op de hoogte!

Darts Result 1

Supersnel resultaat

Als de wedstrijd is afgelopen, dan wil je direct weten waar je staat. Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij binnen een minuut jouw scores en die van je vrienden!

GIRO 9

Versla je vrienden

Het WK Darts is leuk, maar wordt nóg leuker als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan!

WK Darts-spel 2023

Online vanaf donderdag 1 december 2022.


Deel dit artikel
Gamecenter