Formule 1

Scorito GP-spel

750X500 Landingspage GP

Krijgen we een strijd tussen Ferrari, Mercedes en Red Bull? Wie wordt 'best of the rest'? En welke coureur wordt de grote verrassing van dit Formule 1-seizoen? Denk jij het antwoord te weten op deze vragen? Speel dan mee met het Scorito GP-spel!


7 juni 2022 in Formule 1

GP TS 4

Stel je droomteam samen

Met een budget van € 100 miljoen en coureurs ingedeeld in categorieën ga jij jouw droomteam samenstellen voor de koningsklasse van de autosport. Je selecteert 8 coureurs, waarmee jij de strijd aangaat met je vrienden.

GP TS 3

Handige hulplijnen

Scorito biedt uitgebreide achtergronden en statistieken om je te helpen de juiste keuzes te maken. Maar uiteindelijk ben jij de baas en maak jij de beslissingen!

GP Live 1

Punten verdienen met je team

Je coureurs scoren punten in de kwalificatie en race. Hoe hoger de positie hoe meer punten. Maar: een A-coureur levert minder punten op dan een E-coureur bij dezelfde positie.

GP Opstelling 4

Bepaal de startgrid

Voor iedere race bepaal jij de startgrid: P1 t/m P8. Hoe hoger je je coureur plaatst, hoe hoger zijn factor. Je kunt hiervoor de kwalificatie afwachten, de deadline is gelijk aan de start van de race.

GP Live 3

Ervaar de race live in de Scorito-app

Onze live-reporters zitten elke race klaar om verslag uit te brengen, en elke ronde wordt de virtuele stand en score bijgewerkt. Zo ben je helemaal op de hoogte en weet je zeker dat je een fantastische race ervaart!

GP Result 1

Supersnel resultaat

Als de uitslag bekend is, dan wil je direct weten waar je staat. Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij jouw scores en die van je vrienden direct!

GIRO 9

Versla je vrienden

Scorito GP is leuk, maar wordt nóg leuker als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan!

Scorito GP-spel 2023

Online vanaf donderdag 2 maart.


Deel dit artikel
Gamecenter