BondsCoach

Team van Speelronde 2

BC Tvdr Header (1)

De BondsCoaches van Scorito stonden voor een schier onmogelijke opdracht: een selectie van 16 spelers kiezen uit het gigantische aanbod van topspelers op dit WK! In speelronde 2 is gebleken dat je niet alleen topspelers hoeft op te nemen in je elftal. Natuurlijk waren er een aantal die
hun prijskaartje wederom hebben waargemaakt. Maar, in het elftal zitten ook een paar verrassende namen! Scorito presenteert het Team van Speelronde 2. Welke 11 spelers leverden de meeste punten op voor de BondsCoaches?


29 november 2022 in WK 2022

Team van Speelronde 2

Een bont gezelschap aan spelers vormt samen het best scorende team in speelronde 2. De verrassende hofleverancier Iran is tweemaal vertegenwoordigd met verdedigers Rouzbeh Cheshmi en Ramin Rezaeian na de 2-0 overwinning op Wales. Het Portugal van Bruno Fernandes sloot de speelronde af met een 2-0 overwinning op Uruguay. De middenvelder van Manchester United tekende voor beide goals en werd hiermee beloond met 230 punten. Als het aan onze grote vriend Cristiano Ronaldo zou liggen, dan waren dit er overigens maar 150, maar dat terzijde... Daarmee behaalde hij het meeste punten van alle spelers in de tweede speelronde.

De verdedigers Keysher Fuller van Costa Rica en Romain Saïss van Marokko complementeren het podium qua puntenaantal. Zij maakten beiden een doelpunt in een gewonnen wedstrijd waarin tevens de 0 werd gehouden. Goed gezien door de 11 BondsCoaches die Fuller selecteerden en de 86 die het aandurfden met Saïss!

BC Tvdr 2 Artikel

Deel dit artikel
Gamecenter