WK Voetbal 2022

Meestervoorspeller R1

Meestervoorspeller Header

Speelronde 1 op WK 2022 is gespeeld en heeft allesbehalve teleurgesteld! De verrassende overwinning van Saudie-Arabië verleidde de koning tot het uitroepen van een nationale feestdag. Amper een dag later deed Japan precies hetzelfde tegen Duitsland: achter komen om vervolgens de grote favoriet te verslaan met 2-1. Daarbij mogen de gelijke spelen van Tunesië tegen Denemarken en Zuid-Korea tegen Uruguay ook worden bestempeld als verrassingen. Kortom, de eerste ronde was niet makkelijk te voorspellen!

Toch is één iemand die dit het allerbeste deed. Ivo Mol liet zich niet gek maken! Slechts twee keer zat hij ernaast, wat hem een totaal van 1084 punten opleverde. De Meestervoorspeller van ronde 1 is Ivo Mol!


25 november 2022 in WK 2022

De voorspelde uitslagen van Ivo

Van de 16 gespeelde wedstrijden wist Ivo liefst 6x de exacte uitslag te voorspellen. Hij koos de juiste toto in 8 andere duels. Slechts de duels tussen Argentinië & Saudi-Arabië en Marokko & Kroatië verkleurden rood. Daarmee behaalde hij 1020 punten.

Untitled 2

De gekozen topscorers

Bij de gekozen topscorers nam Ivo weinig risico. Hij selecteerde de grote en voor de hand liggende namen. Niet zonder succes! De vier gekozen aanvallers legden allen één bal in het netje. Dat levert bij elkaar toch weer 64 punten op. 

1080X1080 Meestervoorspeller R1 3

Deel dit artikel
Gamecenter