WK Voetbal 2022

Meestervoorspeller Kwartfinale

Meestervoorspeller Header

Marokko kroont zich tot de stuntploeg van het WK 2022! Als eerste Afrikaanse land ooit bereiken zij de halve finale na een zwaarbevochten overwinning op Portugal. Een grote verrassing voor velen, maar niet voor Bart Schuurbiers. Hij heeft dit WK zijn glazen bol meegenomen en voorspelde met uiterste precisie een exacte 1-0 overwinning van de Marokkanen. Maar dit is niet de enige uitslag die Bart op voorhand al wist! Hij kroont zich met recht tot de Meestervoorspeller van de Kwartfinale! 


12 december 2022 in WK 2022

De voorspelde uitslagen van Bart

Hoe maak je het verschil met 650.000 tegenstanders als er maar 4 wedstrijden op het programma staan? Nou, door driemaal de exacte uitslag in te vullen en bij de overgebleven wedstrijd de juiste toto. Sterk staaltje voorspellen! Dit werd beloond met een riante 660 punten!

1080X1080 Meestervoorspeller KF 2

Alle ballen op Frankrijk

Dat is de slogan geweest in de topscorersselectie van Bart. Hij had hoge verwachtingen van Frankrijk, of lage verwachtingen van Maguire en zijn kompanen. Wat de gedachtegang ook is geweest, het heeft goed gewerkt! Zowel Aurélien Tchouaméni als Olivier Giroud wisten te scoren. Bij elkaar toch weer goed voor 96 punten!

1080X1080 Meestervoorspeller KF 3 (1)

Deel dit artikel
Gamecenter