WK Voetbal 2022

Meestervoorspeller Achtste Finale

Meestervoorspeller Header

Een ontketend Portugal sluit met een eclatante 6-1 overwinning op het arme Zwitserland de rijen van de achtste finales! Nog slechts 8 landen maken kans om zich te laten kronen tot wereldkampioen en het Nederlands Elftal is daar één van! De laatste fase van het toernooi breekt aan.

De afgelopen 8 wedstrijden waren allen onderdeel van de achtste finales. Hier kon de Scorito-speler weer een berg punten verdien: 90 voor een juiste toto en zelfs 135 voor een juist voorspelde uitslag. De doelpunten van respectievelijk aanvallers, middenvelders, verdedigers en keepers werden ook meer waard: 24, 48, of 96 punten om een balletje in het doel te krijgen. Veel punten voor het oprapen dus! De speler die dit als allerbeste deed deze ronde was Ravi Baldew!

7 december 2022 in WK 2022

De voorspelde uitslagen van Ravi

In ieder achtste finale wist Ravi de juiste toto na 90 of 120 minuten te voorspellen, een prestatie waar Jomanda trots op zou zijn. De overwinningen van Frankrijk en Engeland én het gelijke spel tussen Japan en Kroatië wist hij zelfs tot op het doelpunt precies in te vullen. Voor zo'n meesterlijke voorspelling kun je niet anders dan beloond worden met 855 punten!

1080X1080 Meestervoorspeller AF 2

Iedereen helpt mee!

Alle geselecteerde topscorers van Ravi hielpen een handje mee in zijn zegetocht richting de meestervoorspeller van de achtste finales. Met name de goal van Denzel Dumfries tikte lekker aan, de 96 punten waren goed voor de helft van de 192 behaalde topscorerspunten.