BondsCoach

Team van Speelronde 3

BC Tvdr Header (1)

De BondsCoaches van Scorito stonden voor een schier onmogelijke opdracht: een selectie van 16 spelers kiezen uit het gigantische aanbod van topspelers op dit WK! De laatste speelronde in de groepsfase is gespeeld en 16 landen hebben zich geplaatst voor de 1/8e finales. Welke spelers stonden er op in speelronde 3 toen het er écht om draaide? Kortom, welke spelers waren goud waard voor volk, vaderland en de BondsCoaches?! Scorito presenteert het Team van Speelronde 3. 


3 december 2022 in WK 2022

Team van Speelronde 3

Als een duvel uit een doosje maakte Max Havertz in één invalbeurt zijn hoge prijskaartje waard voor alle BondsCoaches, behalve Hansi Flick. Ondanks de uitschakeling van de Duitsers tellen de twee goals die de middenvelder als pinchhitter produceerde flink mee: liefst 320 punten! Een goede 17% van de BondsCoaches was zeer blij met deze punten en zo'n 0.2% koos Havert zelfs als aanvoerder: BAM 960 punten! De andere Duitse invaller Niclas Füllkrug deed ook zijn uiterste best en bereikte het Team van de Ronde dankzij zijn goals als pinchhitter. 

De Argentijnen waren met twee spelers vertegenwoordigd na de 2-0 overwinning op Polen. Tipje van de sluier: Lionel Messi was het niet na zijn gemiste pentalty!

Sergio Rochet, die wij nog kennen van zijn tijd bij AZ, was de best presterende doelman deze ronde. Hij hield zijn doel schoon door onder meer een penalty te keren tegen Ghana. Maar het mocht niet baten voor de Uruguayanen, ook zij vlogen eruit. Zelfs Giorgian De Arrascaeta kon het niet voorkomen met zijn 2 goals. Hij hield hier echter wel 230 punten aan over. 

Back Up Team Van De Week

Deel dit artikel
Gamecenter