BondsCoach

Team van de Kwartfinale

BC Tvdr Header (1)

De kwartfinale kende enkele zekerheidje. Althans, dat dachten veel BondsCoaches op Scorito. Op voorhand waren Portugal & Brazilië de grote favoriet tegen Marokko & Kroatië. Als gevolg vlogen de spelers van deze landen over de toonbank als warme broodjes! Sommige managers durfden het zelfs aan om een volledig zevental aan Brazilianen te selecteren. Zijn die even in de aap gelogeerd.. 

Maar welke spelers zou je dan hebben moeten selecteren? Dat laten we je nu zien en het Team van de Kwartfinale! 


12 december 2022 in WK 2022

De winnende equipe

Marokko is de absolute stuntploeg van dit WK! Al meerdere toplanden vonden hun Waterloo tegen de Leeuwen van de Atlas en ook Portugal moest eraan geloven. Doelman Yassine Bono van Marokko begint zo langzamerhand een onneembare vesting te worden. Hij behaalde wederom de meeste punten als doelman en mag zich opnieuw melden bij het Team van de Ronde. Dit keer neemt hij zijn maatje Yehia Attiyallah mee. De Marokkanen zijn hiermee samen met de Argentijnen én Nederlanders hofleverancier van dit zevental. Lionel Messi en Nahuel Molina speelden zich namens Argentinië in dit team, maar hier maken we verder geen woorden aan vuil.

Wout Weghorst was het absolute puntenkanon van deze ronde! De spits viel in en maakte met twee goals de achterstand goed. In de penaltyreeks wist hij ook nog het net te vinden, klasse! Helaas was er geen enkele BondsCoach die deze punten mocht bijschreven, maar het mag de pret niet drukken. 
 

BC Tvdr 5 Artikel

Deel dit artikel
Gamecenter