BondsCoach

Team van de Achtste Finale

BC Tvdr Header (1)

In de achtste finale van het WK 2022 wijzigde de opzet van BondsCoach op Scorito. De BondsCoaches mochten nog maar 7 spelers selecteren die gezamenlijk de basis vormden, geen bankspelers meer! Bovendien was er geen budget meer om rekening mee te houden én mocht je zoveel spelers als je wilde van één land selecteren. Zou dat de winnende strategie zijn, in acht nemende dat sommige landen een sterke favorietenrol hadden in hun wedstrijd? Dat is de vraag! 
Scorito presenteert het Team van Achtste Finale! 


7 december 2022 in WK 2022

De winnende equipe

Om maar direct met de deur in huis te vallen: nee, je hoefde niet spelers te selecteren van één land, maar juist de goede spelers van de verschillende landen selecteren! Slechts Portugal leverde twee spelers en werd hofleverancier. Niet gek als je met 6-1 (!) wint in de achtste finale. 

In de achtste finale worden de behaalde punten in de een ronde verdubbeld in vergelijking met de groepsfase. Je hebt natuurlijk ook minder spelers die punten voor je kunnen behalen. De parel van de ronde is Gonçalo Ramos gebleken. De vervanger van Cristiano Ronaldo maakte een hattrick en gaf daarnaast een assist: 668 punten! Onze eigen Denzel Dumfries deed het als verdediger ook naar behoren. Hij was bij alle doelpunten betrokken en tekende voor twee assists en een doelpunt. Dat leverde de BondsCoaches 492 punten op. 

Maar de grootste verrassing van de achtste finales kwam op naam van Marokko. De Afrikanen plaatsten zich voor de eerste keer voor de kwartfinales van het WK. Na 120 minuten voetbal stond het nog steeds 0-0. In de penaltyreeks stond doelman Yassine Bono op: hij stopte 3 penalty's en bracht Marokko een ronde verder. Hij verdient met recht een plek in het BondsCoach Team van de Achtste Finale met zijn 404 punten! 

BC Tvdr 4 Artikel

Deel dit artikel
Gamecenter