WK voetbal 2022

Speelronde 1

Battleofthesubleagues WK

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden. Scorito presenteert: Battle of the Subleagues WK 2022!


25 november 2022 in WK 2022

Battle of the Subleagues | Speelronde 1

Uiteraard wil jij het WK-spel winnen van jouw vrienden, collega's of heel Nederland. Maar we houden ook in de gaten welke subleague gemiddeld het állerbeste scoort. De allereerste speelronde zit erop. Alle 16 landen zijn in actie gekomen en hebben kunnen proeven aan het WK.

Dat betekent een eerste tussenstand van een volledige ronde van Battle of the Subleagues! Wij nemen ons petje af voor de onderstaande 10 subleagues. Zij scoren namelijk gemiddeld het beste van allemaal! Een onwijs knappe prestatie, er zijn namelijk niet minder dan 25.089 (!) subleagues die meestrijden!

Om mee te doen met de Battle of the Subleague hebben we één regel, je subleague dient uit minimaal 10 personen te bestaan.

Battleofthesubleagues WK Ronde 1

Deel dit artikel
Gamecenter