WK voetbal 2022

Achtste finale

Battleofthesubleagues WK

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden. Scorito presenteert: Battle of the Subleagues WK 2022!


7 december 2022 in WK 2022

Battle of the Subleagues | Achtste finale

Uiteraard wil jij het WK-spel winnen van jouw vrienden, collega's of heel Nederland. Maar we houden ook in de gaten welke subleague gemiddeld het állerbeste scoort.  

Met de eclatante overwinning van Portugal op Zwitserland zijn alle achtste finales gespeeld. Nog 8 landen maken kans om wereldkampioen maar een veelvoud aan subleagues maken nog kans op de best presterende subleague op Scorito te worden! Momenteel bezetten Fc Top, Zani Fc en Het Kale Tuinhuis de podiumplekken, maar met een verschil van slechts 60 punten naar de nummer 20 is nog helemaal niets zeker. Zien we de huidige top 10 weer terug na de kwartfinales? 

Om mee te doen met de Battle of the Subleague hebben we één regel, je subleague dient uit minimaal 10 personen te bestaan.

Battleofthesubleagues AF

Deel dit artikel
Gamecenter