EK voetbal 2024

EK-poule 2024

750X500 Landingspage EK WK

Maak het volgen van het EK 2024 extra leuk, door mee te doen aan de EK-poule op Scorito! Scorito is al sinds 2012 de nummer 1 in online sportspellen. En dat is niet voor niets: als je meespeelt op Scorito, dan heb je gewoon het beste EK-spel en weet je 100% zeker dat je een mooi EK-voetbal zult beleven samen met je vrienden en familie. 


4 april 2024 in EK 2024

FT 1

De beste EK-poule

Scorito biedt je de beste EK-poule om samen met je vrienden of familie te spelen. Ook als je geen grote voetbalkenner bent, kun je eenvoudig meespelen met ons EK-spel!

Start je EK-poule
FT 2

Voorspel de wedstrijden per fase

Het spel bestaat uit 5 fases (groepsfase + 4 finalerondes), waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Groei jij in het toernooi?

FTM Predict 3

Kies je topscorers

Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).

Start je EK-poule
FT 4

Uitgebreide achtergronden

Bij de EK-poule van Scorito, sta je er niet alleen voor. Per land bieden we je uitgebreide achtergrondinformatie, die je op weg helpen.

FT 5

Handige hulplijnen

Ook per wedstrijd bieden we je handige statistieken en historische data. En kom je er helemaal niet uit? Dan hebben we nog altijd de Scorito-tip voor je!

Start je EK-poule
FT 6

Alle wedstrijden live!

In de Scorito-app kun je alle wedstrijden live volgen. Ieder doelpunt, assist, kaart etc. wordt direct bijgewerkt. Zo kun je je voorspelling altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend!

FT 7

Volg ook je concurrenten live

Niet alleen de wedstrijden zijn live te volgen, ook je concurrenten uit je eigen subleague krijg je live in beeld. Per wedstrijd zie je wie er op dat moment op koers ligt voor de maximale score!

Start je EK-poule
FT 8

Supersnel resultaat

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij binnen 1 minuut jouw scores en die van je vrienden!

FT 9

Versla je vrienden

De EK-poule wordt extra leuk als je samen speelt met je vrienden. Maak hiervoor een eigen subleague aan. Wie van kroont zich tot de absolute EK-Koning van jullie vriendengroep?

De leukste EK-poule van Nederland!

Start een subleague en daag je vrienden en familie uit!

Start je EK-poule

Deel dit artikel
Gamecenter