Tour de France 2022

Een welbekende Scorito-frustratie

Tom Lacht
Tom Pidcock kon lachen na zijn geweldige prestatie

✅ Olympisch kampioen mountainbiken
✅ Wereldkampioen veldrijden
✅ Etappewinnaar Tour de France op de Alpe d'Huez 

Natuurlijk stond Tim Pidcock de camera's lachend te woord na een nieuw hoogtepunt in zijn nog prille carrière. De nog altijd pas 22-jarige Brit stal de show met zijn daalcapaciteiten, sloot aan bij de vlucht van de dag en besloot en passant om weg te rijden op de Alpe d'Huez. Hij handhaafde zich in de monsterlijke etappe 11 eindigend op de Col du Granon al in het klassement en na de demonstratie op de Alpe d'Huez sloop hij zelfs de top 10 binnen!


15 juli 2022 in Wielrennen

Die moet je hebben!

Tom Pidcock is dus met recht een renner die je in deze Tour de France editie maar wat graag in je team hebt!
Hij behoort tot de best-scorende renners op Scorito en zal hier naar verwachting nog wat punten aan toevoegen. Je moet hem dan echter wel opstellen. Meer dan één op de vier wielermanagers die Tom Pidcock heeft opgenomen in zijn teamselectie liet hem op de bank tijdens zijn glorieuze zegetocht. De etappewinnaar in je selectie hebben, maar geen plekje bij je eerste negen gunnen is toch wel een van de grootste Scoritofrustaties. 

Hoog risico op frustratie

Het zijn de typische vluchtersritten waarin de meeste wielermanager deze pijn moeten verdragen. Want in welke voorgaande rit zat de etappewinnaar het vaakst op de bank? Etappe 10! Een rit gewonnen door de Magnus Cort Nielsen. De Deen won zijn rit op kenmerkende wijze, uit een vlucht...

Etappe 10 En 12

Deel dit artikel
Gamecenter