Tour de France 2022

Battle of the Subleagues | Eindstand

Battleofthesubleagues Tour

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega’s, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden. De laatste etappe van deze Tour de France is verreden, dat betekent dat we een eindstand hebben van de 'Battle of the Subleagues'! 


25 juli 2022 in Wielrennen

Vooropgesteld, er is één criteria om te worden opgenomen in deze top 10. Je subleague moet uit minimaal 10 spelers bestaan, dat vinden we wel zo eerlijk. Onderstaande top 10 is gebaseerd op de behaalde punten tot en met de laatste etappe en de berekening van het eindklassement, dat betekent dus dat we Scorito Reporters kunnen feliciteren met de eindoverwinning! Vanaf rustdag 2 hebben zij de koppositie ingenomen en deze ook niet meer afgestaan. De afgelopen drie weken hebben zij alle Scorito-spelers voorzien van hun commentaar en analyse op de koers en nu blijkt dat zij toch wel over enige kennis van zaken beschikken. Een dikke pluim voor onze verslaggevers!

Hoge noteringen zijn er ook voor de subleagues 'Flitsvrienden' (2) en 'Flitswiel' (4). Gezien het verschil in groepsgrootte en de gelijkenissen in de naam, is het goed mogelijk dat 'Flitsvrienden' het elitegroepje van 'Flitswiel' blijkt te zijn. Desalniettemin zijn het beide subleagues met een verschrikkelijk hoog niveau en kennis van de koers. Tussen de Flitsgroepen in bevinden zich de 'Discord Connaisseurs'. Je legt de lat hoog als je jezelf omschrijft als 'connaisseurs', maar de groep van 26 man heeft zich absoluut bewezen. Zij pakken brons in de Battle of the Subleagues en doen dat met een groep die bijna twee keer zo groot is als de subleagues op plek zes tot en met tien. Een brede selectie waar het niveau hoog is, chapeau!

Eervolle vermeldingen zijn er ook voor 'De onbenullen' die blijkbaar toch niet zo onbenullig zijn als zij zichzelf omschrijven. Vanaf rustdag 2 waren zij te vinden in de top 10 en ook in de eindnotering behoren zij tot de beste subleagues. Net daarachter met slechts vier punten verschil staat 'BBQ Leende'. Met zo'n klein verschil kon de achterstand goed gemaakt worden door één speler op één dag gewoon de goede captain te kiezen. Zonde! Voor de 'Tourdudes' duurde deze Ronde van Frankrijk net iets te lang. Van een eerste plek op rustdag 1 zakken zij buiten de top 10. Die eer is wel weggelegd voor 'Ampoule point com', 'De Haai van Messina', 'Tour de Almelo' en 'Kroepoek'. 

Battleofthesubleagues Tour 22 Ranking 4

Deel dit artikel
Gamecenter