Voorjaarsklassiekers

Wielermanager Klassiekerspel

750X500 Landingspage Klassiekerspel

Luik-Bastenaken-Luik, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Milan-San Remo en nog veel meer prachtige eendagskoersen in het voorjaar! Uiteraard zijn wij erbij. Beleef de klassiekers van dichtbij door mee te doen aan het Klassiekerspel van Scorito!


1 januari 2022 in Wielrennen

KS 2

Stel je droomteam samen

Met een budget ga jij jouw eigen droomteam voor de grootste voorjaarsklassiekers samenstellen. Je selecteert 20 renners, waarmee jij de strijd aangaat met je vrienden.


Wees creatief

Je budget is niet voldoende om alleen maar toppers te kopen, je zult creatief moeten zijn. Weet jij de goedkope pareltjes te vinden waarmee je het verschil gaat maken?

KS 3

Punten verdienen met je team

Je scoort punten als jouw renners in werkelijkheid goed presteren. Een top 20-plek in de koers levert je punten op, maar ook als zijn ploeggenoot op het podium eindigt.

KS 4

De kracht van je captains

Per koers wijs je drie kopmannen aan, met hem verdien je voor het etapperesultaat extra punten. Als jouw eerste kopman de etappe wint, dan ben jij de de gelukkigste ploegleider op aarde!

KS 5

Handige hulplijnen

Scorito biedt uitgebreide achtergronden en statistieken om je te helpen en de juiste keuzes te maken. Maar uiteindelijk ben jij de baas en moet jij de knopen doorhakken!

KS 6

Volg de koers live!

Onze live-reporters zitten elke koers klaar om verslag uit te brengen, die je kunt volgen via de Scorito-app. Zo mis je niets van de koers!

KS 7

Supersnel resultaat

Als de uitslag bekend is, dan wil je direct weten waar je staat. Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij jouw scores en die van je vrienden direct!

GIRO 9

Versla je vrienden

De wielermanager wordt extra leuk als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan. Wie kroont zich tot de absolute wielerkenner van jullie vriendengroep?

Klassiekerspel Wielermanager 2024

Online vanaf donderdag 8 februari.


Deel dit artikel
Gamecenter