Tour de France

Wielermanager – Tour de France

750X500 Landingspage Tour

Maak het volgen van de Tour de France extra leuk, door mee te doen aan het Tour-spel op Scorito. Onze wielermanager is al sinds 2012 de nummer 1 Tour-poule van Nederland en België. En dat is niet voor niets: als je meespeelt op Scorito, dan heb je gewoon het beste spel en weet je 100% zeker dat je een mooie Tour zult beleven.


8 juni 2023 in Wielrennen

GIRO 2

Stel je droomteam samen

Met een budget ga jij jouw eigen droomteam voor de grote ronde samenstellen. Je selecteert 20 renners, waarmee jij de strijd aangaat met je vrienden.


Wees creatief

Je budget is niet voldoende om alleen maar toppers te kopen, je zult creatief moeten zijn. Weet jij de goedkope pareltjes te vinden waarmee je het verschil gaat maken?


Handige hulplijnen

Scorito biedt uitgebreide achtergronden en statistieken om je te helpen en de juiste keuzes te maken. Maar uiteindelijk ben jij de baas en moet jij de knopen doorhakken!

GIRO 3

Stel elke etappe 9 renners op

Iedere etappe stel je uit je team van 20 renners, 9 renners op. Lees de koers, om te weten of je klimmers, sprinters of aanvallers moet opstellen. Kom je er niet uit? Lees dan onze voorbeschouwing en bekijk de kanshebbers volgens onze experts.


Kies jouw kopman

Per etappe wijs je uit je team van 9 renners een kopman aan, met hem verdien je voor het etapperesultaat 200% van de punten. Als jouw kopman de etappe wint, dan ben jij de de gelukkigste wielermanager op aarde!


Punten verdienen met je team

Je scoort punten als jouw opgestelde renners in werkelijkheid goed presteren. Een top 20-plek in de etappe levert je punten op, maar ook als je renner of zijn ploeggenoot aan het eind van de etappe in de top 5 van een klassement staat.

GIRO 7

Volg de koers live

In de Scorito-app kun je de gehele etappe live volgen. Onze live-reporters zitten elke etappe klaar om verslag uit te brengen. Zo mis je niets van de koers!


Supersnel resultaat

Als de uitslag bekend is, dan wil je direct weten waar je staat. Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij jouw scores en die van je vrienden direct!


Versla je vrienden

De wielermanager wordt extra leuk als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan. Wie kroont zich tot de absolute wielerkenner van jullie vriendengroep?

SCORITO TOUR POULE 2024

Speel mee met het leukste Tour de France-spel van Nederland! Aanmelden kan vanaf donderdag 6 juni 2024.


Deel dit artikel
Gamecenter