Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eindstand

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: de dramatische ontknoping in Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


30 mei 2023 in Voetbal

Speelronde 34 | Eredivisie

De eindstand in de Battle of the Subleagues is bekend! Bijna de gehele competitie hebben de Discord Connaisseurs bovenaan hebben gestaan met een redelijke marge. De spanning was ver te zoeken. Maar in de tweede seizoenshelft kroop de concurrentie geleidelijk aan dichterbij. Week na week werd het gat kleiner totdat de Steven bergwijn cup vlak voor het einde de koppositie overnam. Maar in het kielzog van de Steven bergwijn cup sloop ook Zaanse League dichterbij. 

Voorafgaand aan de laatste speelronde begon Steven bergwijn cup als koploper, maar zowel nummer 2 Discord Connaisseurs als nummer 3 Zaanse League konden bij een goed verlopen weekend nog een gooi naar de eerste positie doen. 

Het is uiteindelijk de Zaanse League geworden dat een Agüerooooooo of Troy Deeny (tegen Watford) moment beleefde. Geen speelronde hebben ze bovenaan gestaan, maar op precies het juiste moment werd de laatste jump ingezet en de overwinning binnengehengeld! 

Scorito heeft één aanpassing doorgevoerd in de berekening van de Battle of the Subleagues. Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Eredivisie 34 (1)

Deel dit artikel
Gamecenter