Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 33

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


22 mei 2023 in Voetbal

Speelronde 33 | Eredivisie

Speelronde 33 in de Eredivisie leidde tot een doelpuntenfestijn met grote uitslagen! In totaal vielen er liefst 39 doelpunten te noteren, maar wisten toch nog 5 ploegen de 0 te houden. Voor de TopCoach-managers betekent dit doorgaans ook een stortvloed aan punten en dat is in deze speelronde eveneens het geval. Met een gemiddelde score van 1121 behoort deze speelronde tot de meest productieve. 

Wat lange tijd onmogelijk leek te zijn in de Battle of the Subleagues, maar de afgelopen weken meer gestalte leek te krijgen was de aantasting van de onaantastbaarheid van Discord Connaisseurs. Maandenlang werd de koppositie bezet door deze relatief grote subleague van 24 man. Maar de inhaalrace van Steven bergwijn cup kreeg meer en meer gestalte en is met ingang van speelronde 33 een feit. Met slechts 4(!) punten verschil wippen zij naar plek 1 en is speelronde 34 allesbepalend. En sluit ook Zaanse League niet uit, die zich op 42 punten van de koploper op plek 3 zien bivakkeren.  

Scorito heeft één aanpassing doorgevoerd in de berekening van de Battle of the Subleagues. Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Eredivisie 33

Deel dit artikel
Gamecenter