Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 31

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


8 mei 2023 in Voetbal

Speelronde 31 | Eredivisie

In de speelronde waarin het doek voor zowel SC Cambuur als FC Groningen definitief is gevallen en Feyenoord dankzij een overwinning van PSV het kampioensfeest nog minimaal één week moet uitstellen is het Steven bergwijn cup die de titelstrijd in het Battle of the Subleagues klassement weer spannender maakt.  

Gestaag loopt de subleague in op de lange tijd onaantastbaar gebleken koploper Discord Connaisseurs! Waar de voorsprong na speelronde 29 nog 184 punten was, is deze na speelronde 30 verminderd tot 163 en na afgelopen weekend zelfs tot 108. De ultieme eindsprint?! Met nog 3 speelrondes te gaan lijkt de strijd nog helemaal open te liggen.

Scorito heeft één aanpassing doorgevoerd in de berekening van de Battle of the Subleagues. Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Eredivisie 31

Deel dit artikel
Gamecenter