TopCoach Eredivisie

Battle of the Subleagues

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


3 augustus 2023 in Scorito

Nieuw concept!

We introduceren dit jaar met trots het spannende nieuwe concept: "Battle of the Subleagues"!

Battle of the Subleagues (BotS)
We voegen een extra dimensie toe aan Scorito TopCoach met het "Battle of the Subleagues" concept. In plaats van alleen individueel te strijden, bundel je nu ook je krachten en ga je als subleague de uitdaging aan. Als je nog geen subleague hebt, is dit het perfecte moment om er een te creëren en je vrienden uit te nodigen.

Vanaf 10 deelnemers
Alle subleagues met 10+ deelnemers worden automatisch opgenomen in de ranking. Het kan een groep vrienden zijn, collega's, familieleden, medefans van een club, of gewoon een groep enthousiaste voetballiefhebbers.

Eeuwige roem & een fantastische prijs!
Naast de eeuwige roem die je behaalt door je subleague naar de overwinning te leiden, kunnen jullie ook een fantastische prijs winnen. Is jouw subleague in de winterstop de beste van Nederland, dan ontvangt iedere deelnemer een gratis VIP-ticket naar het allereerste Scorito Event wat in januari zal plaatsvinden.

Waar vind ik de BotS-ranking?
Vanaf aanstaande dinsdag kun je de ranking terugvinden via het spel: TopCoach > Ranking-icoon > Scorito Hoofdleague > Tab SL-ranking.

Direct aan de slag!
Zorg voor minimaal 10 aanmeldingen en ga de strijd aan met heel Nederland!

Battle of the Subleagues

Start je TopCoach-subleague en nodig je vrienden uit!

Start je subleague

Deel dit artikel
Gamecenter