Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 29

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


18 april 2023 in Voetbal

Speelronde 29 | Eredivisie

Een weekend met een beetje een laffe gemiddelde score wordt doorvertaald in de strijd om de bovenste posities van Battle of the Subleagues. Menig topleague consolideert zijn toppositie en slechts in de onderste helft van de top 10 wordt er stuivertje gewisseld. 

Is er sprake van stilte voor de storm? Plotten de subleagues een allesbeslissende alles of niets aanval in de laatste 5 speelrondes? Te beginnen met aankomend weekend waar verschillende ploegen met veel gekozen spelers het tegen elkaar op gaan nemen!

Scorito heeft één aanpassing doorgevoerd in de berekening van de Battle of the Subleagues. Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Eredivisie 29

Deel dit artikel
Gamecenter