Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 27

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


4 april 2023 in Voetbal

Speelronde 27 | Eredivisie

Speelronde 27 in een notendop:

  • Feyenoord wint de Rotterdamse derby en neemt een groot voorschot op de titel
  • SC Cambuur verliest de degradatiekraker tegen FC Emmen en heeft een groot probleem
  • De gemiddelde Scorito-speler behaalt slechts 654 punten. Daarmee is speelronde 27, na speelronde 8 waarin het gemiddelde strandde op 622 punten, de slechtste ronde van het seizoen.

Daarmee kunnen we in de Battle of the Subleagues natuurlijk ook geen uitzonderlijke scores verwachten en zien we de gebruikelijke subleagues zich handhaven aan de top. Met nog 7 speelrondes te gaan stevent Discord Connaisseurs af op de felbegeerde overwinning!
 
Scorito heeft één aanpassing doorgevoerd in de berekening van de Battle of the Subleagues. Het gemiddelde van alle deelnemers in de subleague, inclusief verwijderde spelers, telt mee. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een hogere positie af te dwingen door het verwijderen van de slechtst scorende spelers van je subleague!

Battleofthesubleagues Eredivisie 27

Deel dit artikel
Gamecenter