ScoritoPraat

Onze uitlaatklep!

#Scoritopraat

Hier vind je voorbeschouwingen, favorieten en tips voor de grootste sportevenementen, lees je het laatste Scoritonieuws het allereerst en kun je luisteren naar onze eigen Scorito-podcast. Alle Scorito-informatie op één pagina, met nóg meer content dan je van ons gewend bent!


1 november 2022 in Scorito

Voorbeschouwingen
Zoals je al weet, schrijven we een hoop voorbeschouwingen voor elk groot sportevenement. Bij elk wielerspel kon je in de app al voor elke etappe lezen hoe het koersverloop er volgens ons uit zou gaan zien, bij Scorito GP las je elke race hoe het circuit eruit zag en bij de tennisevenementen kon je lezen wie de kenners van Scorito zagen als topfavoriet voor de eindwinst. Maar daar blijft het niet bij. Op #ScoritoPraat komt er nog veel meer content: van een nabeschouwing op de Critérium du Dauphiné, een uitgebreide blik op de voorbereidingstoernooien bij de grands slams, tot analyses over de clubs van de Eredivisie. Je leest het allemaal op #ScoritoPraat!

Radio Scorito
We hebben onze eigen podcast: Radio Scorito. Dit is een wekelijkse podcast waarin alle Scorito-relevante sporten worden besproken door de podcast-host Kasper Sprado, eigenaar Martijn van Dijk en Scorito-ambassadeur Stijn Kling!

Deelnemers in het zonnetje
Naast tips van mensen die pretenderen er verstand van te hebben, is #ScoritoPraat ook van de deelnemers. Want Scorito valt of staat natuurlijk bij de spelers. Daarom willen wij meer ruchtbaarheid geven aan jullie! Denk hierbij aan interviews met winnaars van verschillende spellen, eventuele gastrollen in de podcast en een eigen netwerk van clubwatchers en experts. Samen maken wij Scorito mooier.


Deel dit artikel
Gamecenter