Tickets

Tickets Scorito Live! 2024

SL Logo Uitverkocht V2

22 november 2023 in Scorito

Samen met je vrienden naar Scorito Live!


Hét Scorito-evenement waar je met je vrienden bij wil zijn!

Wanneer?
Vrijdagavond 26 januari 2024. De zaal gaat vanaf 20:00 uur open, het programma start om 20:30.

Waar?
Het Chassé Theater in Breda. Hartje centrum. Op loopafstand van het station en goed bereikbaar met de auto (parkeergarage onder het theater).

Kosten?
€ 20,- per ticket

Wat kun je verwachten?
We hebben een mooie zaal die we omtoveren tot een Scorito Arena. Geen zitplaatsen, maar lekker staan met een biertje erbij. Centraal staat: sport, humor, anekdotes, Scorito, muziek en gezelligheid.

Oftewel: een leuke avond uit, met je vrienden.

Lees snel verder voor meer informatie over het programma.

Strook Blok Wielrennen

Met de enthousiaste Bram Tankink (Quick Step, Rabobank, Lotto-Jumbo) op het podium, wordt het al snel gezellig. Laat The Tank je meenemen in de wondere wielerwereld.

Meesterknecht Gert Jakobs reed tussen 1987 en 1992 voor de succesvolle Nederlandse ploegen Superconfex en PDM. Hij zit boordevol mooie verhalen en schitterende anekdotes.

Singer-songwriter Alex Roeka zal zijn liefde voor de koers omzetten in muziek. Met schitterende teksten zingt hij over de eenzame renner, de muur, de eerzucht en het verlies. Regelmatig te zien geweest bij de Avondetappe.

Blok Voetbal 1

Kees Kwakman mag natuurlijk niet ontbreken. De sympathieke ESPN-analist is als fanatiek speler bekend met alle Scorito-frustraties en bovendien een geweldige imitator.

Meneer Scorito (Martijn van Dijk) is de enige in dit rijtje die niet bij De Slimste Mens heeft gezeten. Nooit te beroerd om met gestrekt been het duel in te gaan en niet vies van zelfspot.

Meindert Talma zal het voetbalblok muzikaal vormgeven. Het Chassé Theater zal niet de eerste zaal zijn, die deze Fries op zijn kop zet.

SL Logo Small

Maar we hebben nog meer ingrediënten: Scorito Legends, een DJ en diverse special guests. Laat je verrassen op deze mooie avond! En wil je daarna nog door? Je loopt zo het bruisende centrum van Breda in.


Deel dit artikel
Gamecenter