TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

De laatste speelronde leverde enkele verrassende overwinningen op. Wat te denken van Vitesse dat kampioen Feyenoord op een eerste nederlaag na 13 overwinningen op rij trakteert bijvoorbeeld? SC Cambuur degradeert na de 4-0 overwinning op RKC Waalwijk met opgeheven hoofd naar de Eredivisie, iets wat FC Groningen na liet. De strijd om de Europese tickets leidde niet tot wijzigingen op de ranglijst na overwinningen van PSV, FC Twente en SC Heerenveen. Dit is het laatste Team van de Week van seizoen 2022-2023!


30 mei 2023 in Voetbal

Eredivisie speelronde 34

Zoals gezegd leidde de laatste speelronde tot weinig wijzigingen op de ranglijst. De strijd om de titel topscorer van het seizoen leefde op en met Xavi Simons en Anastasios Douvikas hebben we een gedeelde eerste plek met 19 doelpunten! Simons tekende deze speelronde voor twee goals en behaalde daarmee 182 punten. Slechts Pawel Bochniewicz hoeft hij daarmee in het Team van de Week voor zich te dulden. De verdediger van SC Heerenveen was trefzeker in het met 2-0 gewonnen duel tegen directe concurrent Go Ahead Eagles en werd beloond met 198 punten!

NL Tvdw 34

KKD Speelronde 38

Op de laatste speelronde kroonde Heracles Almelo zich tot kampioen van de KKD met een 2-0 zege op Jong Ajax! Namens de Heraclieden maakten ook twee spelers hun opwachting in het Team van de Week, namelijk: Lucas Schoofs en doelman Michael Brouwer. De meeste punten werden echter behaald door de invallende Quinten van den Heerik. De aanvallers van Telstar had slechts 10 minuten nodig om de wedstrijd tegen NAC Breda volledig om te keren. Wat een invalbeurt!

KKD Tvdw 38

Premier League speelronde 38

Granit Xhaka scoorde tweemaal in zijn laatste wedstrijd voor Arsenal en was hiermee de ster van de speelronde! Speciale attentie ook voor Pedro Porro! De verdediger van Tottenham maakte een doelpunt en leverde een assist in de 1-4 overwinning op Leeds en behaalde hiermee 198 punten. Arsenal verdediger Jakub Kiwior tekende voor zijn allereerste doelpunt ooit in de Premier League!

UK Tvdw 38

Jupiler Pro League play-off ronde 5

Het Team van de Week in België kleurt grotendeels groen-zwart. Het was Cercle Brugge dat met 4-0 hard uithaalde op bij Standard en leverde en passant zes spelers voor het Team van de Week! Verdediger Jean Marcelin behaalde dankzij zijn gemaakte doelpunt de meeste punten, namelijk 198.

BE Tvdw Playoff 5

Deel dit artikel
Gamecenter